fbpx

Finn beste Visa kort for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære Visa kortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste Visa kortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av Santander Red Visa

Santander Red Visa

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente17.1%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.323,- Kostnad 1.323,-
Bilde av Santander Flexi

Flexi Visa

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente24.6%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,6% , 35.000,- o/12 mnd. Totalt 39.349,- Kostnad 4.349,-
Bilde av Santander Credit

Gebyrfri Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente23.41%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-

Oppsummering av de beste kredittkortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste Visa kortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste Visa kortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bensinkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et Visa er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i Visa-kort

Visa er et av de mest anerkjente og utbredte betalingskortene i verden, og det finnes mange forskjellige typer Visa-kort tilgjengelig på markedet. Når man skal velge det beste Visa-kortet, er det viktig å ta hensyn til både gebyrer, fordeler og ekstratjenester som tilbys av kortutstederen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på de beste Visa-kortene i Norge i 2023.

Blant de beste Visa-kortene finner vi både kreditt- og debitkort fra forskjellige banker og finansinstitusjoner. Noen av de mest populære Visa-kortene på markedet tilbyr gode rente- og kredittkortvilkår, samt solide fordelsprogrammer, som kan bidra til å spare penger og samle fordeler på ulike tjenester og produkter. Dette inkluderer blant annet IKANO Visa, Skandiabanken, Santander og Supreme Card Gold, som alle er anerkjent for sine gunstige vilkår og gebyrer.

Det er viktig å merke seg at det beste Visa-kortet for én person ikke nødvendigvis er det beste for en annen. Individuelle behov og spesifikke krav kan variere, og derfor er det viktig å undersøke og sammenligne ulike Visa-kort for å finne det mest passende for din personlige situasjon.

Fordeler med Visa Kort

Fordelsprogrammer

Visa kredittkort tilbyr en rekke fordelsprogrammer for kortholderne. Disse programmene inkluderer rabatter, cashback og bonuspoeng som kan tjenes ved å bruke kortet for ulike kjøp. Fordelsprogrammene varierer fra kort til kort og kan omfatte:

 • Cashback på en bestemt prosentandel av kjøpene
 • Poeng som kan opptjenes og brukes på fremtidige kjøp
 • Rabatter og tilbud hos partnere, som avtaler på shopping, reise, spisesteder og mer.

Reisefordeler ved Visa-kort

Visa-kort gir ofte gode reisefordeler for kortholdere, som inkluderer:

 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring, som dekker kortholder og deres medreisende ved sykdom, ulykker, eller endringer i reiseplaner
 • Rabatter på flybilletter og hotellopphold hos utvalgte selskaper
 • Tilgang til flyplasslounger på utvalgte flyplasser, noe som bidrar til en mer komfortabel reiseopplevelse.

Andre fordeler ved Visa-kort

Visa kredittkort kan også tilby andre fordeler for kortholdere, som:

 • Rente- og gebyrfrie perioder, der kortholderen slipper å betale rente og gebyr på kjøp i en viss tidsperiode, for eksempel 45 dager
 • 0% intro APR (rente) på kjøp og balanseoverføringer for en viss tid, som gjør det enklere å betale ned gjeld
 • Sikkerhetstiltak som beskyttelse mot svindel og tyveri.

Gebyrer og avgifter for Visa-kort

Visa kredittkort kommer med ulike gebyrer og avgifter, men mange kort har fordeler som:

 • Ingen årsavgift, som betyr at kortholderen ikke trenger å betale noe for å holde kortet åpent
 • Gebyrfrie kontantuttak og overføringer, noe som sparer kortholder penger på hverdagslige banktjenester

Det er viktig å merke seg at effektiv rente og andre gebyrer varierer mellom ulike Visa-kort, og kortholdere bør sammenligne vilkårene for forskjellige kort for å finne det beste tilbudet for deres behov.

Bruksområder for Visa-kort

Hverdagskjøp

Visa-kort er et utmerket valg for hverdagskjøp, da de blir akseptert av et bredt utvalg av forhandlere, både fysisk og på nett. Enten du handler dagligvarer, spiser på restauranter, eller handler på nettbutikker, er Visa-kort ideelle for å betale for varer og tjenester. Fordi Visa er et populært betalingsnettverk, vil du sjelden møte utfordringer med å bruke ditt Visa-kort.

Reisebruk

Enkelte Visa-kort er også ideelle å bruke som reisekort, så du kan bruke dem til å betale for hotell, flybilletter og leiebil. Mange Visa-kort kommer med tilleggsfordeler som reiseforsikring, rabatter og bonuspoeng. Noen Visa-kort tilbyr også airport lounge access, noe som kan øke komforten og bekvemmeligheten når du er ute og reiser. Å ha et Visa-kort mens du er på tur, gjør det enklere å holde styr på utgiftene og gir større fleksibilitet i betalingsmuligheter.

Bensinstasjoner og bilutleie

Noen Visa-kort er også en god løsning for bensinstasjoner og bilutleie. Med et Visa-kort kan du betale for drivstoff og leiebil på en rask og enkel måte, ofte med rabatter eller bonuspoeng knyttet til bruk av kortet. Visa-kort blir akseptert på de fleste bensinstasjoner som Shell og andre, samt på bilutleieselskaper. Dette gjør Visa-kort til et praktisk betalingsmiddel for kjøretøyrelaterte tjenester og utgifter.

Slik velger du riktig Visa-kort

Når du er på jakt etter det beste Visa-kortet, er det viktig å ta hensyn til dine individuelle behov og preferanser. Her er noen faktorer du bør vurdere for å finne det rette Visa-kortet for deg:

1. Bonuspoeng og belønninger: Noen Visa-kort tilbyr bonuspoeng, som kan brukes på en rekke varer og tjenester. Disse kortene kan gi deg muligheten til å opptjene poeng for hver krone du bruker, som deretter kan innløses for reiser, hotellopphold, og shopping. Sørg for å sjekke hvilke bonusprogrammer som tilbys, samt eventuelle begrensninger eller utløpsdatoer for poengene.

2. Rabatter og fordeler: Ulike Visa-kort tilbyr en rekke rabatter og fordeler inkludert rabatter på spesifikke butikker, restauranter og nettbutikker. Noen kort gir også rabatter på hotell, klær, sko og annet. Sammenlign ulike kort for å finne ut hvilke som tilbyr de beste rabattene og fordelene for din livsstil.

3. Cashpoints: Cashpoints er en annen form for belønning som tilbys av enkelte Visa-kort. Disse poengene kan brukes som kontantavdrag på din kredittkortregning eller som innskudd på en Bank Norwegians sparekonto. Undersøk hvilke kort som tilbyr cashpoints, og vurder om dette er en belønning som passer deg.

4. Årsgebyr og rente: Kredittkort, inkludert Visa-kort, varierer når det gjelder årsgebyr og rentesatser. Noen har ingen årsgebyr, mens andre kan ha et gebyr. Sjekk effektiv rente og eventuelle gebyrer for uttak eller overføringer. Vurder kort med lav eller ingen årsgebyr, spesielt hvis du planlegger å betale ned saldoen i sin helhet hver måned.

5. Vurder dine behov: Tenk på hva du planlegger å bruke ditt Visa-kort for mest, og velg et kort som tilbyr de mest relevante fordelene for din situasjon. Hvis du reiser mye, kan et kort med reiseforsikring, rabatter på hotell og flybilletter være ideelt. Hvis du primært bruker kortet på dagligvarer, kan et kort med bonuspoeng eller cashback på matinnkjøp være mest nyttig.

Ved å vurdere disse faktorene og sammenligne ulike Visa-kort, kan du finne det beste kortet som passer dine behov og hjelper deg med å spare penger og få mest mulig verdi ut av pengene du bruker.

Konklusjon

Når det gjelder å finne det beste Visa-kredittkortet, bør man ta hensyn til flere faktorer, slik som kredittgrense, årsavgift, renter, og tilgjengelige belønninger. Visa-kort kommer i forskjellige varianter, fra vanlige debetkort knyttet til privat bankkonto til mer eksklusive kredittkort som tilbyr høyere kredittgrenser og ekstra fordeler.

Først og fremst er det viktig å vurdere ens egen økonomiske situasjon og behov. Maksimal kreditt og kredittgrense bør være i samsvar med ens inntekt og betalingsevne. Høyere kredittgrenser kan være fristende, men dette medfører også et større ansvar når det gjelder å håndtere gjeld.

Når det gjelder å velge riktig kredittkort, kan det være nyttig å sammenligne ulike kredittkorttilbud og lese anmeldelser fra andre brukere. Dette kan gi et bedre inntrykk av hvilket kredittkort som passer best for ens behov og preferanser. Samtidig er det viktig å lese vilkårene nøye og forstå alle gebyrer og kostnader knyttet til kredittkortet.

Fordeler og belønninger bør også vurderes nøye. Visa-kredittkort kan tilby en rekke fordeler, som for eksempel rabatter på kjøp, reiseforsikring, og opptjening av bonuspoeng. Disse fordelene kan imidlertid variere mellom ulike kort, og det er viktig å velge et kort som gir fordeler som er relevante og verdifulle for brukeren.

Til slutt er det viktig å huske på at bruk av et kredittkort også innebærer et ansvar for å håndtere gjeld og kreditt på en ansvarsfull måte. Å ha et Visa-kredittkort kan gjøre hverdagen enklere og mer fleksibel, men det er viktig å holde styr på utgifter og holde seg innenfor kredittgrensen for å unngå unødige rentekostnader og potensielle økonomiske problemer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom Visa og andre kortnett som Mastercard eller American Express?

Selv om Visa, Mastercard, og American Express alle tilbyr kredittkort, har de ulike partnerskapsavtaler med banker og finansinstitusjoner. De kan også ha ulike fordeler, betingelser og global aksept.

Hvilke fordeler kan jeg forvente med et Visa-kort?

Avhengig av kortnivået, kan fordeler inkludere belønningsprogrammer, reiseforsikring, tilgang til flyplasslounger, og kjøpsbeskyttelse.

Er det gebyrer forbundet med Visa-kort?

Gebyrene varierer avhengig av kortutstederen og korttypen. Noen Visa-kort kan ha årsgebyr, mens andre kan tilby 0% introdusert APR eller ingen utenlandske transaksjonsgebyrer.

Er Visa-kort akseptert globalt?

Ja, Visa er et av verdens mest aksepterte kortnettverk og brukes av millioner av forhandlere og minibanker globalt.

Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.