fbpx

Personvernerklæring

Tryggkreditt.no [«vi», «selskapet», Nettsiden»] er forpliktet til å beskytte personvernet til alle besøkende på nettsiden vår. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personlig informasjon fra brukerne våre.

Samling av personlig informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon fra brukere på flere måter, inkludert når brukere besøker nettsiden vår, registrerer seg på nettsiden, fyller ut et skjema eller svarer på en undersøkelse. Vi kan be om navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon når det er nødvendig. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon som kan identifisere rase, religion, politisk tilhørighet eller helsestatus.

Bruk av personlig informasjon

Vi bruker den personlige informasjonen som samles inn fra brukerne våre for å behandle transaksjoner, forbedre kundeservice, sende periodiske e-poster og for å tilpasse brukeropplevelsen. Brukere kan når som helst melde seg av fra å motta e-poster fra oss.

Beskyttelse av personlig informasjon

Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte personlig informasjon mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Vi deler ikke personlig informasjon med noen tredjepart med mindre det er nødvendig for å oppfylle en transaksjon eller lovkrav.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. Informasjonskapsler er små datafiler som blir lagret på brukerens datamaskin av nettleseren. Brukere kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene, men dette kan begrense tilgangen til noen funksjoner på nettsiden.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst. Vi oppfordrer brukerne våre til å jevnlig sjekke denne siden for eventuelle endringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvernerklæringen vår, kan du kontakte oss på kontakt@tryggkreditt.no.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 17. juli 2023.

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.