fbpx

Finn beste Mastercard for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære Mastercard kortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste Mastercard kortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av TF Bank sitt kredittkort

TF Bank Mastercard

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse43 dager
Krav til inntekt150000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.
Gebyrfritt og mange gode fordeler
Bilde av 365 Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense21 år
Effektiv rente25.53%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
Bilde av Remember black

Remember Black

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente29.06%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Opptil 20% rabatt i nettbutikker
Remember Gold sitt Mastercard

Remember Gold

Lav rente
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente22.42%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr
Lav rente og opptil 20% rabatt i nettbutikker

Oppsummering av de beste kredittkortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste Mastercard kortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste Mastercard kortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste Mastercardet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et Mastercard er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i Mastercard-kort

Mastercard er et av de mest kjente og populære kredittkortnettverkene i verden, og tilbyr et bredt utvalg av kredittkort med forskjellige fordeler og egenskaper. De konkurrerer med andre store kredittkortnettverk som Visa, og er akseptert av millioner av forhandlere over hele verden. Å velge den beste Mastercard-kredittkortet for dine behov kan være en utfordrende oppgave, men ved å sammenligne ulike kortprodukter og deres fordeler, kan du finne det perfekte kredittkortet som passer dine behov og økonomiske mål.

Mastercard-kredittkort leveres av ulike kortutstedere som tilbyr unike fordeler og belønningsprogrammer for sine kunder. Noen av de beste Mastercard-kredittkortene på markedet i dag inkluderer cashback-kort som tilbyr prosenter av pengene tilbake på alle kjøp, samt kort med bonuskategorier som gir økte belønninger på spesifikke utgiftskategorier. Andre fordeler kan inkludere 0% introduserende APR på balanseoverføringer, reisefordeler og rabatter, samt muligheten for å tjene poeng og inntjening av premier som flyselskapsmiles eller hotellopphold.

Det er viktig å vurdere dine personlige utgiftsvaner og kredittbehov når du sammenligner ulike Mastercard-kredittkort. Hvis du betaler saldoen din i sin helhet hver måned og vil maksimere belønningsinntjeningen, kan det være lurt å søke etter et kort med høy cashback-rate eller bonuskategorier som passer dine utgiftsmønstre. Men hvis du har gjeld på flere kredittkort og trenger å foreta en balanseoverføring for å minimere rentekostnadene, vil et kort som tilbyr 0% APR på balanseoverføringer være et mer passende valg.

Beste Mastercard-funksjoner

Cashback

Mastercard tilbyr et utvalg av kredittkort som gir cashback på alle kjøp. Dette betyr at du får en viss prosentandel av kjøpesummen tilbake, noe som kan hjelpe deg med å spare penger på hverdagslige utgifter.

Bonuser

I tillegg til cashback, er belønningsprogrammer en populær funksjon på mange Mastercard-kredittkort. Disse bonuskortene gir deg som kortholder muligheten til å samle poeng eller miles som kan brukes til å bytte mot varer, tjenester eller rabatter.

Sikkerhetsfunksjoner

Sikkerhetsfunksjoner er viktig for å beskytte kortinnehaverens penger mot mulige svindel eller uautoriserte transaksjoner. Mastercard tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, som inkluderer chip- og PIN-teknologi og kontaktløse betalinger. Chipen i kortet inneholder avansert kryptering, noe som gjør det vanskeligere for hackere å stjele kortinformasjonen din. Samtidig gir kontaktløse betalinger raskere og mer bekvemmelige kjøp uten å måtte skrive inn PIN-koden din.

Reise

Mastercard er kjent for å tilby kort for reisende, takket være sine mange reiserelaterte fordeler. Mange kredittkort inkluderer reiseforsikringer, som kan omfatte bagasjedekning, reiseavbrudd og kansellering, samt leiebilforsikring.

Fordeler med Mastercard

Mastercard tilbyr et bredt spekter av fordeler for brukerne. En av de mest attraktive aspektene ved Mastercard er muligheten for å velge kort med lave eller ingen årsavgifter. Dette gjør at kundene kan nyte fordelene uten å bekymre seg for ekstra kostnader.

Mastercard har også et stort antall kredittkort med konkurransedyktige renter og gebyrer. For eksempel tilbyr noen kort sign-up bonuser og cashback-ordninger, som gir kundene en belønning for å bruke kortet. Dette kan være spesielt gunstig for de som bruker kredittkortet ofte eller for store innkjøp.

En annen fordel med Mastercard er tilknyttede rabattordninger. Disse kan omfatte spesialtilbud på bensinstasjoner, elbil-lading, og rabatter på reiser og ferier. Kort fra DNB gir for eksempel rabatt på lading av elbilen og bensinstasjonene.

Mange Mastercard-kredittkort inkluderer også reiseforsikring. Dette kan komme godt med for kunder som ofte er på farten, og gir en ekstra trygghet når man er ute og reiser.

For å oppsummere tilbyr Mastercard en rekke fordeler for kundene, inkludert konkurransedyktige renter, lave gebyrer og et bredt spekter av tilknyttede rabattordninger. Med så mange fordeler og et sterkt samarbeid med kjente finansinstitusjoner, har Mastercard etablert seg som et populært kredittkortvalg for mange forbrukere i Norge.

Sammenligning av Mastercard og andre kredittkortselskaper

Mastercard er et populært kredittkort og finnes i en rekke forskjellige versjoner tilpasset ulike behov. Dette kortet konkurrerer med andre kjente kredittkortselskaper som Visa, American Express og Citi.

Som en av de største aktørene på markedet, tilbyr Mastercard en rekke fordeler for sine kunder. Noen av disse fordelene inkluderer lave renter, gratis betalingsutsettelse, ingen gebyrer og attraktive rabatter.

Visa er en annen stor aktør, og tilbyr også en rekke forskjellige visa-kort med ulike fordeler og rabatter. American Express, ofte forkortet Amex, er kjent for sine fordelsprogrammer og høyere kredittgrenser. Citi, en global bank, tilbyr også et bredt spekter av kredittkort, inkludert co-branded kort med flyselskaper og hotellkjeder.

Når det gjelder kredittvurdering, er det viktig å være oppmerksom på at ulike kredittkortselskaper kan ha ulike krav til søkerens kredittscore. Det er derfor viktig å undersøke hvilket kort som passer best for ens egen økonomiske situasjon og kredittscore. På denne måten kan man sikre seg et kort som gir de beste fordelene og vilkårene for ens personlige behov.

For å sammenligne Mastercard med andre kredittkort kan det være nyttig å se på følgende faktorer:

 • Rentenivå (effektiv rente)
 • Gebyrer (årsavgift, transaksjonsgebyr, etc.)
 • Bonuspoeng og rabattordninger
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Internasjonale og nasjonale brukersteder og aksept

Ved å vurdere disse faktorene kan man gjøre en grundig sammenligning av Mastercard og andre kredittkort for å finne det beste kortet for ens personlige situasjon og behov. Det er viktig å huske at det ikke finnes et “one size fits all”-kort, og at det beste kortet for en person kanskje ikke er det beste for en annen.

Hvem bør vurdere et Mastercard

Når man vurderer å skaffe seg et Mastercard, er det viktig å vurdere ulike faktorer som ens kreditt status og behov for fordeler. Her er noen situasjoner hvor ulike typer Mastercard kan være passende:

For personer med gjennomsnittlig kreditt kan det hende man trenger et Mastercard med moderate gebyrer og renter. Det er viktig å velge et kort som matcher ens betalingsevne og ikke skader kredittscoren ytterligere ved mislighold.

Studenter kan dra nytte av spesifikke Mastercard tilpasset deres livssituasjon. Disse kortene har ofte lavere krav til inntekt og gir fordeler som rabatter på studiemateriell, transport og andre studentrelaterte utgifter. Studenter bør se etter kort som ikke krever årsgebyr og har rimelige renter.

Personer med god eller utmerket kreditt kan vurdere å skaffe seg et Mastercard med attraktive belønningsprogrammer og andre fordeler.

For de med dårlig kreditt, finnes det Mastercard som er spesielt designet for å hjelpe dem å bygge opp sin kredittscore. Disse kortene har ofte en høyere effektiv rente og kan ha årsgebyrer, men gir muligheten til å forbedre kredittstatusen så lenge kortinnehaveren betaler balansen i tide og følger kortutsteders vilkår.

I alle tilfeller er det viktig å nøye vurdere og sammenligne ulike Mastercard-alternativer som er tilgjengelige på markedet, og velge det kortet som passer best til ens personlige økonomiske situasjon og behov.

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør Mastercard forskjellig fra andre korttyper som Visa eller American Express?

Selv om alle disse selskapene tilbyr kredittkort, har de ulike partnerskapsavtaler med banker og forretninger. Fordelene, avgiftene, og betingelsene kan variere avhengig av kortutstederen og kortnettet.

Er det spesielle fordeler knyttet til Mastercard?

Ja, Mastercard tilbyr ofte spesifikke fordeler som global aksept, Mastercard Global Service, Priceless Cities-programmet, og enkelte beskyttelser som reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse, avhengig av korttypen.

Tilbyr Mastercard fordeler for reisende?

Ja, mange Mastercard tilbyr reisefordeler som reiseforsikring, reiserabatter, og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer.

Hvor kan jeg bruke Mastercard?

Mastercard er akseptert globalt hos millioner av forhandlere, både online og offline, samt i minibanker over hele verden.

TF Bank Mastercard
Reiseforsikring
Rabatter
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.