fbpx

Finn beste kredittkort med bonus

Hos oss kan du sammenligne de mest populære bonuskortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste bonuskortet kortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av TF Bank sitt kredittkort

TF Bank Mastercard

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse43 dager
Krav til inntekt150000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.
Gebyrfritt og mange gode fordeler
Bilde av Trumf Visa

Trumf Visa Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt10000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente27.19%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 27,19%. 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad 2047 kr. Totalt 17.047 kr
Remember Gold sitt Mastercard

Remember Gold

Lav rente
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente22.42%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr
Lav rente og opptil 20% rabatt i nettbutikker
Bilde av Resurs Gold

Resurs Gold

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Maks kreditt750000 kr
Betalingsutsettelse60 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente34.38%
Annonselenke
Gå videreMer info
Låneeksempel: 15 000 kr o/12 mnd, eff. rente 34,38%, kostnad 2 475 kr, totalt 17 475 kr.

Oppsummering av de beste bonuskortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste bonuskortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til bonuser og reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste bonuskortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort med bonus.

Slik finner du det beste bonuskortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bonuskortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et bonuskort er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i bonuskort

Å velge et kredittkort med et godt bonusprogram kan bidra til å spare mye penger i det lange løp. Bonuskort tilbyr fordeler i form av poeng som kan veksles inn i penger, rabatter, eller andre belønninger. De mest populære bonuskortene varierer i typer fordeler de tilbyr, og det er viktig for forbrukere å finne det kortet som passer best til deres behov og interesser.

Noen av de beste bonuskortene er rettet mot bestemte kategorier som reise og shopping. Kredittkort fra Bank Norwegian og SAS Eurobonus gir for eksempel flybonus fordeler, som lar kortinnehavere spare opp poeng for billigere flyreiser. På den annen side kan du få opptil 20 % rabatt på kjøp gjennom nettbutikker med remember black-kortet.

For å finne det beste bonuskortet bør man sammenligne ulike kredittkort og deres bonusprogrammer nøye. Det kan være hensiktsmessig å ta hensyn til årsavgifter, renter, og betingelser for å sikre at kortet gir flere fordeler enn kostnadene knyttet til det.

Hva er et bonuskort

Et bonuskort er en type kredittkort som gir kortinnehaveren belønninger, som regel i form av bonuspoeng, hver gang kortet brukes til å gjøre et kjøp. Disse bonuspoengene kan senere veksles inn i rabatter, kontantutbetalinger eller andre fordeler, avhengig av bonusprogrammet som er knyttet til det aktuelle kredittkortet.

Det finnes flere typer kredittkort med bonus som tilbyr forskjellige fordeler. Noen kort gir generelle cashback-ordninger, hvor en prosentandel av beløpet som er brukt på kjøp, blir returnert til kortinnehaveren. Dette kan enten være som kontanter eller som kreditt som kan brukes på fremtidige kjøp.

Andre bonuskort gir fordeler innenfor bestemte kategorier, slik som reiser, drivstoff, dagligvarer eller underholdning. Disse kortene tilbyr rabatter, bonuspoeng eller andre fordeler når kortet brukes til å kjøpe varer og tjenester innenfor den aktuelle kategorien. For eksempel kan et bonuskort som fokuserer på reiser, gi doble eller triple poeng for kjøp av flybilletter eller hotellopphold.

Det store mangfoldet av kredittkort med bonus gir forbrukerne mange valgmuligheter når det gjelder å finne det kortet som passer best for deres forbruk og behov. Det er viktig å merke seg at et bonuskort kan ha gebyrer og en høyere rente enn vanlige kredittkort uten bonusordninger. Det er derfor essensielt å veie fordelene som tilbys av et bonuskort mot eventuelle ekstra kostnader og renter.

Fordelene ved å bruke et bonuskort inkluderer:

 • Mulighet for å spare penger gjennom rabatter og cashback
 • Tjen bonuspoeng som kan brukes til å få gratis eller rabatterte varer og tjenester
 • Tilgang til eksklusive tilbud, arrangementer og kampanjer

For å få mest mulig ut av et bonuskort er det viktig å bruke kortet på en ansvarlig måte, betale regningene i tide og unngå å overskride kredittgrensen.

Hvilke bonuser burde man se etter

Når man skal velge et bonuskort, er det viktig å se etter hvilke bonuser og fordeler som gir mest verdi for deg. Bonuspoeng, rabatter og cashpoints er noen av de faktorene som kan hjelpe deg med å spare penger på dine transaksjoner, inkludert reiser, hotell og leiebil.

Det er flere kredittkort som tilbyr bonusprogram. For eksempel, Bank Norwegian-kortet gir deg 0.5% – 10% cashpoints på all handel med kortet. Disse cashpoints kan brukes på reiser med Norwegian, noe som gjør det attraktivt for dem som reiser ofte.

Et annet populært bonuskort er SAS EuroBonus-kortet, hvor man opptjener EuroBonus-poeng på alle køp. Disse poengene kan benyttes på ulike måter, som for eksempel å løse inn for reiser, oppgraderinger, leiebil og hotellopphold. Med EuroBonus kan man også opptjene poeng ved å handle hos SAS og deres partnere, slik som hoteller og bilutleieselskaper.

Et annet kort å vurdere er Trumf Visa, hvor man får Trumf-bonus og drivstoffrabatt hos Shell. Trumf-bonus kan brukes hos Trumf sine partnere og spare deg for penger på dagligvarer.

Når man skal vurdere hvilket kreditkort som gir de beste bonusene og fordelene, er det også viktig å se på de andre aspektene av kortet, som årsavgift og renter. Et kort uten årsavgift kan gi ekstra verdi, spesielt om man ikke bruker kredittkortet veldig ofte.

I tillegg til bonuspoeng og rabatter, kan noen kredittkort også tilby ekstra fordeler som reiseforsikring og rabatter på leiebil. Disse fordelene kan være verdt å vurdere når man sjekker forskjellige bonuskort.

Det anbefales å vurdere dine individuelle behov og reisevaner når du velger et bonuskort. Dette vil hjelpe deg med å finne det mest passende kortet som gir deg best mulig verdi.

Hvorfor velge et bonuskort

Et bonuskort kan tilby mange fordeler for forbrukerne, spesielt når det gjelder å spare penger og oppnå mer verdi fra deres daglige utgifter. Med et bonuskort får man fordeler som rabatter, poeng, cashback og mer, avhengig av hvilket kort man velger.

Bonuser og rabatter er en stor fordel med bonuskort, da man kan spare betydelige beløp på kjøp hos forskjellige butikker og nettbutikker. Noen bonuskort har også samarbeid med spesifikke butikker og merker, slik at man kan få ekstra fordeler ved å handle der. I tillegg kan noen kredittkort tilby spesielle tilbud som lavere årsavgift eller gratis tilgang til lounger på flyplasser.

Et annet viktig aspekt ved bonuskort er opptjening av poeng. Mange kort, som SAS Eurobonus og Bank Norwegian, tilbyr poeng for hvert kjøp man gjør, og disse poengene kan så veksles inn i ulike fordeler som gratis flyreiser, hotellopphold eller andre tjenester. Dette kan være en stor fordel for dem som reiser mye og ønsker å maksimere verdien av sitt kredittkort.

Bonuskortene kan variere i utseende og funksjoner. Noen kort, som Mastercard og Visa, er vanlige kredittkort mens andre, som American Express, innebærer en annen type medlemskap. Uavhengig av hvilken type bonuskort man velger, er det viktig å huske på å betale sine regninger i tide og unngå unødvendige utgifter. Dette vil bidra til å opprettholde en god kredittscore og sikre at man får mest mulig ut av sitt bonuskort.

Når det gjelder reiseforsikring og beskyttelse, kan enkelte bonuskort også tilby dette som en ekstra fordel. Dette kan være spesielt nyttig for de som reiser ofte og ønsker ekstra trygghet under sine turer. Så det er viktig å undersøke og sammenligne ulike bonuskort for å finne det som passer best for ens behov og livsstil.

Til slutt er det viktig å vurdere fordelene og ulempene ved forskjellige bonuskort før man tar sin endelige beslutning. I noen tilfeller kan enkelte kort være mer fordelaktige i form av rabatter og poeng, mens andre kan tilby bedre forsikringer og andre fordeler. Ved å nøye sammenligne bonuskortene fra ulike banker eller kredittkortselskaper, kan man ta et mer informert valg om hvilket kort som passer best i ens situasjon.

Forskjellige bonustyper

Når det gjelder beste bonuskort i Norge, er det flere ulike typer bonuser som kan tilbys. Her er en kort oversikt over noen av de mest populære bonustypene.

CashPoints: Bank Norwegian-kortet gir deg 0,5 – 10% CashPoints på all handel med kortet. CashPoints kan benyttes til å kjøpe flybilletter hos flyselskapet Norwegian. Dette gjør kortet til et populært valg blant norske forbrukere, spesielt for de som reiser ofte med Norwegian.

Rabatter: Noen kredittkort gir rabatter i form av prosenter eller faste beløp avslag på kjøp hos utvalgte butikker og nettbutikker. For eksempel, re black gir deg inntil 20% i rabatt i mer enn 200 nettbutikker. Dette kan være en attraktiv bonus for de som handler mye på nett.

Lojalitetspoeng: Lojalitetspoeng er en annen vanlig type bonus som tilbys av kredittkort. Disse poengene samles opp når du bruker kortet ditt, og kan senere byttes inn i belønninger som varer, tjenester eller rabatter. Poengsystemet varierer mellom ulike kort, så det er viktig å undersøke hvordan poengene kan brukes før man velger et kort.

Bonuser på utvalgte kjøp: Noen kredittkort gir bonuser på spesifikke kjøpskategorier, for eksempel bensinstasjoner, dagligvarehandel eller reise. Disse bonusene kan være spesielt attraktive for de som ofte benytter seg av slike tjenester og vil ha enda større fordeler av å bruke kortet sitt.

Selv om forskjellige bonuskort tilbyr ulike typer bonuser, er det viktig å være oppmerksom på at det kan være gebyrer og renter knyttet til bruken av kortet. Det er også viktig å vurdere hvordan man selv bruker kortet og hvilke bonuser som passer best for ens egne behov og kjøpsvaner før man velger det mest passende bonuskortet.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan tjener jeg poeng med et bonuskort?

Du tjener vanligvis poeng hver gang du bruker kortet for kvalifiserte kjøp. Antall poeng per kjøp avhenger ofte av hvor mye du bruker og hvor.

Hvordan kan jeg innløse mine bonuspoeng?

Avhengig av kortet, kan poengene innløses for varer, tjenester, reiser, gavekort eller til og med cashback. Sjekk med kortutstederen for spesifikke innløsningsdetaljer.

Har bonuspoengene mine en utløpsdato?

Noen bonuskort har poeng som utløper etter en bestemt tid, mens andre ikke har det. Det er viktig å lese kortets vilkår og betingelser for å forstå reglene rundt utløp.

Er det gebyrer knyttet til bonuskort?

Noen bonuskort kan ha årlige gebyrer, mens andre ikke har det. Vurder de potensielle belønningene i forhold til eventuelle gebyrer for å avgjøre om kortet er verdt det for deg.

Er det noen ulemper med å bruke et bonuskort?

Selv om bonuskort kan gi verdifulle belønninger, kan de også ha høyere renter eller gebyrer. Det er viktig å betale balansen i tide for å unngå unødige kostnader.

Kan jeg kombinere poeng fra flere bonuskort?

Vanligvis ikke, med mindre kortene er del av et større lojalitetsprogram eller partnerskap. Sjekk med kortutstederne for spesifikke detaljer.

Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.