fbpx

Finn beste cashback kort for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære cashback kortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste cashback kortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av Santander Red Visa

Santander Red Visa

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente17.1%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.323,- Kostnad 1.323,-
Bilde av Lendo

Lendo Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempelrente: Eff.rente 26,69%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.337 Totalt kr 28.337. Ulike kort har ulike vilkår og renter.
Søk på 4 kort samtidig
Bilde av 365 Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense21 år
Effektiv rente25.53%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929

Zensum Kredittkort

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Bonuser
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.07%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.
Søk på flere kort samtidig

Oppsummering av de beste cashback-kortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian Visa

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste cashback kortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste cashback kortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bensinkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et cashback kort er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i cashback-kort

Cashback kredittkort er en type kredittkort som gir brukerne tilbakebetaling av en prosentandel av deres utgifter. Dette kommer i form av rabatter, bonuspoeng, eller cashpoints som kan brukes til ulike formål. Fordelene ved å bruke et cashback kredittkort inkluderer muligheten for å spare penger og tjene belønninger når du bruker kortet.

En av hovedårsakene til populariteten til cashback kredittkort er at de kan hjelpe kunder med å spare penger på hverdagslige utgifter. Kredittkort med cashback fungerer ved at en bestemt prosentandel av pengene du bruker blir gitt tilbake til deg i form av rabatter, bonuspoeng eller cashpoints. Disse kan brukes på en rekke måter, for eksempel å kjøpe produkter, tjenester, eller få rabatt på fremtidige kjøp.

Kredittkort med cashback tilbyr ofte forskjellige rabatter og fordeler avhengig av hvor kortet blir brukt. For eksempel kan du få høyere cashback-prosentandel på kjøp innen kategoriene klær og sko. I andre tilfeller kan det være spesifikke butikker eller nettbutikker som gir høyere cashback.

Noen cashback kredittkort tilbyr også ekstra fordeler som reiseforsikring og prioritetsadgang til flyplasslounger, i tillegg til rabatter på varer og tjenester. Dette gjør dem til et attraktivt valg for mange forbrukere som ønsker å maksimere verdien av sine kredittkort og spare penger samtidig som de bruker kortet.

Det er viktig å merke seg at vilkårene for cashback kredittkort varierer mellom ulike tilbydere, og det er derfor lurt å sammenligne flere kort før du velger det som er best for deg. Husk å ta hensyn til faktorer som gebyrer, renter, og krav til inntekt når du vurderer hvilket cashback kredittkort som passer best for din situasjon.

Fordeler med cashback kort

Cashback kredittkort er en type kort som gir deg tilbake en prosentandel av pengene du bruker på kjøp av varer og tjenester. Fordelene ved å bruke cashback-kort inkluderer generell cashback, rabatter og ekstra tjenester som refusjoner.

En stor fordel med cashback-kort er at de tilbyr generell cashback på alle kjøp, noe som betyr at du får penger tilbake hver gang du bruker kortet. Denne prosentandel varierer mellom ulike cashback-kort, men er vanligvis mellom 1% og 5% av kjøpsbeløpet. Dette gir deg muligheten til å spare penger over tid uten å måtte tenke på spesielle rabatter eller tilbud.

En annen fordel med cashback-kort er at de ofte tilbyr rabatter på spesifikke produkter, tjenester eller kategorier, som drivstoff, dagligvarer eller reiser. Dette kan være spesielt gunstig for de som bruker mye penger på disse områdene, og vil kunne spare enda mer takket være de ekstra rabattene.

Noen cashback-kort tilbyr også tjenesten refunder, som gir deg muligheten til å få ytterligere cashback ved å handle gjennom deres dedikerte nettsider eller samarbeidspartnere. Dette lar deg spare enda mer penger og få mest mulig ut av cashback-kortet.

I tillegg til generell cashback og rabatter, kan cashback-kort også tilby andre fordeler. For eksempel kan noen kredittkort tilby bonuser når du når en viss bruksgrense, som for eksempel å få ekstra cashback når du har brukt et bestemt beløp i løpet av en måned.

Sammenlagt tilbyr cashback kredittkort flere fordeler for forbrukerne, og kan hjelpe deg å spare penger på både generelle kjøp og spesifikke tjenester. Dette gjør dem til et attraktivt valg for forbrukere som ønsker å få mest mulig verdi for pengene.

Hvordan sammenligne cashback kort

Når du skal sammenligne cashback-kort, er det viktig å ta hensyn til noen nøkkelfaktorer for å finne det beste kortet for dine behov. Her er noen faktorer du bør vurdere:

1. Sammenligne rente og kostnad: Rente og kostnader er avgjørende faktorer når det gjelder å velge et cashback-kort. Du bør sammenligne de nominelle rentene, effektive rentene og øvrige kostnader, for eksempel etableringsgebyrer og gebyrer for å bruke kortet i utlandet. For eksempel, kan et kort ha effektiv rente på 25,76% og kostnader på 3 243 NOK totalt.

2. Kredittgrense: Kredittgrensen er det maksimale beløpet du kan ha utestående på kortet. Noen kort gir deg opptil 150 000 kr i kredittgrense, mens andre kan ha lavere grenser. Velg et kort som passer til ditt forbruk og behov.

3. Årsavgift: Årsavgiften er et gebyr du betaler hvert år for å bruke kortet. Noen kort har 0 kr i årsavgift, mens andre kan ha en avgift. Sammenlign avgiftene for de ulike kortene og vurder om kortet gir deg nok rabatt og cashback til å dekke avgiften.

4. Rabatter og cashback: Forskjellige cashback-kort gir ulike rabatter og cashback, noen opptil 25%. Vurder hvilke typer kjøp du gjør mest, og hvilke kort som gir de beste rabattene for disse kjøpene. For eksempel vil noen kort gi cashback på reise, klær, sport, elektro og andre kategorier. Finn kortet som gir best cashback for din situasjon.

5. Effektiv rente: Effektiv rente er en samlet vurdering av alle kostnader som er involvert i å bruke et lånekort. Dette inkluderer alle gebyrer samt den nominelle renten. Effektiv rente er et viktig tall å vurdere når du sammenligner cashback-kort.

Ved å vurdere disse faktorene nøye, vil du kunne finne det beste cashback-kortet som er tilpasset dine behov og forbruk. Husk å lese nøye gjennom kortavtalen og vilkårene før du søker om et nytt cashback-kort.

Spesifikk cashback og kategoribasert cashback

Når det gjelder cashback-kredittkort, er det to hovedtyper av belønninger som tilbys: spesifikk cashback og kategoribasert cashback. Det er viktig å forstå forskjellen mellom disse for å velge det beste kortet for dine behov og maksimere potensielle besparelser.

Spesifikk cashback er når et kredittkort gir deg penger tilbake for kjøp hos utvalgte nettbutikker eller i bestemte kategorier av varer og tjenester. Dette kan inkludere rabatter på bensinkjøp, dagligvarer eller andre tjenester som de tilbyr. Kredittkortselskapene samarbeider ofte med bestemte butikker og leverandører for å tilby disse eksklusive tilbudene.

Kategoribasert cashback, derimot, gir deg en viss prosentandel av kontant tilbake på alle kjøp innenfor en bestemt kategori, som for eksempel mat, klær, elektronikk eller reise. Dette betyr at du ikke trenger å gjøre kjøp hos en bestemt nettbutikk for å få fordelene. Fordelen med kategoribasert cashback er at den gir større fleksibilitet når du handler, og at den potensielle verdien av belønningen ofte kan være høyere.

For å få mest mulig ut av et cashback-kredittkort er det viktig å være klar over hvor du bruker mesteparten av pengene dine og hvilke kategorier av produkter og tjenester som betyr mest for deg. Ved å velge et kort som gir cashback i kategorier som samsvarer med dine vanlige utgifter, vil du kunne dra nytte av de beste belønningene og spare penger på det du kjøper mest.

Praktiske råd om cashback kort

Når du skal velge et cashback-kredittkort, er det viktig å vurdere flere faktorer slik at kortet passer best mulig til din økonomi og forbrukervaner. Her er noen råd for å få mest mulig ut av cashback-kredittkortet ditt:

 • Velg et kort med høy cashback: Søk etter kredittkort som tilbyr høy prosentandel av penger tilbake på kjøpene dine. Jo høyere cashback, desto mer sparingspotensial. Men pass på eventuelle begrensninger og vilkår som kan påvirke den faktiske cashback-mengden du mottar.
 • Fokuser på kategorier som passer ditt forbruk: Noen cashback-kredittkort gir høyere penger tilbake på bransjespesifikke kjøp, for eksempel dagligvarer, drivstoff, eller reise. Finn et kort som gir ekstra cashback innenfor kategoriene der du bruker mest.
 • Sjekk renter og gebyrer: Cashback-kredittkort kan ha høyere effektiv rente enn andre typer kredittkort. Likevel finnes det kort med lavere rente. Sørg også for å sammenligne gebyrer, som årsavgift og valutakurspåslag, før du tar en beslutning.
 • Utnytt rentefri kreditt: Mange cashback-kredittkort gir rentefri kreditt i opptil 45-50 dager. Planlegg dine kjøp og betalinger slik at du utnytter denne perioden og unngår rentekostnader.
 • Hold øye med bonuspoeng og rabatter: Noen cashback-kredittkort tilbyr bonuspoäng som kan brukes til reiser, varer eller tjenester. Hvis du bruker kortet oftere, kan dette gi ekstra belønninger.
 • Betal regningen i tide: For å få mest mulig ut av cashback-kredittkortet ditt, må du betale regningen din i tide hver måned. Forsinkede betalinger kan føre til renter, gebyrer og mulig tap av opptjente cashback.

Ved å følge disse praktiske rådene kan du maksimere fordelene ved å bruke et cashback-kredittkort og spare penger på kjøpene dine.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer cashback belønninger?

Når du bruker cashback kortet ditt på kvalifiserte kjøp, tjener du en viss prosentandel av kjøpesummen tilbake. Dette kan enten krediteres til din konto eller utbetales på andre måter, avhengig av kortets vilkår.

Er det noen begrensninger på hvor mye cashback jeg kan tjene?

Noen kort kan ha en grense for hvor mye cashback du kan tjene innen en bestemt tidsperiode eller for bestemte kategorier. Det er viktig å lese kortets vilkår for å forstå eventuelle begrensninger.

Er det gebyrer knyttet til cashback kort?

Noen cashback kort kan ha årlige gebyrer eller andre gebyrer, mens andre kan tilby gebyrfrie alternativer. Det er viktig å vurdere potensielle gebyrer i forhold til fordelene av cashback.

Har cashback belønninger en utløpsdato?

Noen cashback kort kan ha belønninger som utløper etter en viss tid, mens andre ikke. Det er essensielt å være oppmerksom på kortets spesifikke vilkår.

Er det noen kjøp som ikke kvalifiserer for cashback?

Ja, enkelte transaksjoner, som kontantuttak, kan være ekskludert fra å tjene cashback. Det er viktig å sjekke kortets vilkår for en komplett liste over kvalifiserende kjøp.

Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.