fbpx

Kredittkort med lav rente

Det finnes mange kredittkort på markedet mav lav rente. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste kredittkortet med lav rente.

Tall hentet fra:
Bilde av TF Bank sitt kredittkort

TF Bank Mastercard

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse43 dager
Krav til inntekt150000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.
Gebyrfritt og mange gode fordeler
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av Remember black

Remember Black

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente29.06%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Opptil 20% rabatt i nettbutikker
Bilde av Morrow Bank sitt kredittkort

Morrow Bank kredittkort

Bonuspoeng
Reiseforsikring
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente28.77%
Annonselenke
Gå videreMer info
Priseksempel delbetaling: Du skal betale tilbake 12 000 kroner på 12 måneder, med en effektiv rente på 28,77%. Kostnad for delbetaling blir 1 726 kr, som gir en total pris på 13 726 kr.
Bilde av Santander Credit

Gebyrfri Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente23.41%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-
Bilde av Santander Red Visa

Santander Red Visa

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente17.1%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.323,- Kostnad 1.323,-
Bilde av Resurs Gold

Resurs Gold

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Maks kreditt750000 kr
Betalingsutsettelse60 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente34.38%
Annonselenke
Gå videreMer info
Låneeksempel: 15 000 kr o/12 mnd, eff. rente 34,38%, kostnad 2 475 kr, totalt 17 475 kr.

Oppsummering av kredittkortene med lav rente

For å gjøre det enklere for deg å velge et kredittkort har vi her oppsummert de beste kortene med lav rente.

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos kortene med lav rente

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste kortet med lav rente

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste kredittkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal prøve å skaffe deg et kredittkort med lav rente er det flere ting du burde tenke over først.

Kredittkort med lav rente blir stadig mer populære blant forbrukere i Norge. I 2023 ser vi en økning i antall kredittkorttilbydere som tilbyr lavere renter og bedre betingelser for sine kunder. Dette gir forbrukerne flere muligheter til å finne det kortet som passer best for deres individuelle behov og økonomi. Med lavere renter kan forbrukerne spare penger og unngå høye rentekostnader ved å betale ned kredittgjelden raskere.

Å finne det beste kredittkortet med lav rente kan være utfordrende, spesielt med det store utvalget av kort som er tilgjengelige på det norske markedet. Men ved å sammenligne de ulike tilbudene og vurdere renter og andre betingelser som kredittgrenser og rentefrie perioder, kan man lettere finne det mest gunstige kredittkortet.

Det er viktig å huske at det ikke kun er rentene som bør vurderes når man skal finne det beste kredittkortet for sitt behov. Faktorer som gratis reiseforsikring, bonusordninger og årsavgifter kan også spille en stor rolle i den totale vurderingen av et kredittkort. Det er derfor lurt å tenke grundig gjennom hvilke fordeler og ulemper hvert kort har før man tar en endelig beslutning.

Hva er et kredittkort med lav rente

Et kredittkort med lav rente er et betalingskort som tilbyr en lavere rente enn andre kort på markedet. Dette kan være en viktig faktor å vurdere når man skal velge et kredittkort, spesielt for personer som planlegger å utnytte kredittmuligheten og betale ned saldoen over tid, i stedet for å betale den i sin helhet hver måned.

Et eksempel på et kredittkort med lav rente er Instapay Mastercard, som tilbyr en effektiv rente på 18,13% og en kredittgrense på 100 000 kroner. Dette kortet har også ingen etableringsgebyrer eller årsavgifter, noe som gjør det til et økonomisk fordelaktig valg for mange forbrukere.

Det er imidlertid viktig å ikke se seg blind på rentebetingelsene alene. Mange kredittkort tilbyr andre fordeler som kan være relevante for ulike behov og bruksmønstre, for eksempel reise- og avbestillingsforsikring, rabatter og bonuspoeng, cashback på varekjøp eller flybilletter. Det kan derfor være smart å sammenligne ulike kredittkort og vurdere hvilke fordeler og betingelser som passer best for din økonomiske situasjon og bruksmønster.

I tillegg til renten er rentefri periode en annen viktig faktor å ta hensyn til når man velger kredittkort. Rentefri periode er antall dager man har til å betale tilbake kreditten før rentene begynner å løpe. Instapay Mastercard har en rentefri periode på 0 dager, noe som betyr at rentene påløper umiddelbart etter bruk. Det er derfor viktig å vurdere hvor sannsynlig det er at man vil kunne betale tilbake kreditten innenfor rentefri periode, da dette vil påvirke hvor mye man faktisk ender opp med å betale i renter og gebyrer.

Krav til søker

Når man søker om et kredittkort med lav rente, er det viktig å være oppmerksom på forskjellige krav som stilles til søkeren. Noen av de vanligste kravene inkluderer aldersgrense, inntektsgrense og kredittvurdering.

For det første må søkeren være over en viss aldersgrense, vanligvis 18 eller 20 år, avhengig av kortet. Dette er fordi det kreves en viss økonomisk modenhet og ansvar for å håndtere et kredittkort.

Neste krav er inntektsgrense. Mange kredittkortutstedere krever at søkeren har en minimum inntekt for å bli vurdert for kortet. Kravet til inntekt kan variere, men et vanlig minimum er 50 000 kr. Dette er for å sikre at søkeren har tilstrekkelig inntekt til å betale tilbake utestående saldo på kortet.

Kredittgrense er det tredje viktige kravet. Kredittgrensen er hvor mye penger du kan låne på kortet, vanligvis vurdert basert på søkerens kredittscore og inntekt. Maksimal kredittgrense varierer fra kort til kort, men noen typiske grenser går fra 25 000 kr til 100 000 kr. Søkeren må være bevisst på sin egen kredittgrense og sørge for å ha kontroll over sin saldo, for å unngå unødvendige rentekostnader.

I tillegg til disse grunnleggende kravene kan kortutstederne også ha noen flere spesifikke krav for individuelle kort. Dette kan inkludere jobbhistorikk, betalingshistorikk og andre personlige og økonomiske opplysninger. Å være klar over disse kravene vil hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet som passer til din økonomiske situasjon og behov.

Hvordan sammenligne kredittkort med lav rente

Når man skal sammenligne kredittkort med lav rente, er det viktig å vite hva man skal se etter. Her er noen nøkkelfaktorer som bør vurderes.

Nominell rente er den grunnleggende renten på kredittkortet. Denne renten er ofte en fast prosentandel som er uavhengig av bruken av kredittkortet.

Effektiv rente inkluderer ikke bare den nominelle renten, men også andre utgifter som årsgebyr eller årsavgift. Effektiv rente gir derfor et bedre bilde av de totale kostnadene ved å bruke kredittkortet.

Årsgebyr og årsavgift er faste kostnader som påløper uavhengig av bruken av kredittkortet. Disse gebyrene kan variere mellom ulike kredittkort og det er viktig å sammenligne dem for å finne de laveste kostnadene.

Bruk av kredittkort i utlandet kan innebære ekstra gebyrer, både for varekjøp og for kontantuttak. Det er viktig å undersøke hvilke gebyrer som gjelder for det aktuelle kortet, for å unngå unødvendige kostnader.

Rentefrihet er en viktig faktor for mange forbrukere. Noen kredittkort tilbyr en rentefri periode, som kan være gunstig for de som ønsker å betale ned gjelden raskt. Sammenlign kortene nøye for å finne den lengste rentefrihetsperioden.

Fokuser på lave renter og rentekostnader for å oppnå en gunstig kredittkortavtale. Jo lavere rente på kredittkort, desto mindre vil kredittkortgjelden koste over tid. Sammenlign effektiv rente på ulike kredittkort for å finne det mest økonomiske alternativet.

Ved å undersøke disse faktorene grundig og sammenligne ulike kredittkort, kan man finne det beste og mest økonomiske alternativet med lav rente.

Hvordan unngå renter på kredittkort

Å unngå renter på kredittkort er en viktig ferdighet for å kontrollere og opprettholde god økonomisk helse. Her er noen tips for å unngå å betale renter på kredittkortgjeld:

 1. Betal hele saldoen hver måned: Den beste måten å unngå renter på kredittkort er å betale hele saldoen før forfallsdatoen. Dette vil sikre at du har en rentefri nedbetalingsperiode og dermed unngå unødvendige utgifter.
 2. Følg med på betalingsfristene: Hold en oversikt over betalingsfristene på kredittkortene dine, og sørg for å gjøre betalinger i tide. Det kan være lurt å sette påminnelser eller automatisere betalinger gjennom bankenes betalingstjenester for å unngå forsinkelsesgebyrer og rentekostnader.
 3. Velg et kredittkort med lav rente: Hvis du har flere kredittkort, bør du vurdere å bruke kredittkortet med den laveste renten når det er nødvendig. Dette vil redusere de totale rentekostnadene hvis du ikke kan betale saldoen i sin helhet.
 4. Ha en buffer i budsjettet: Legg til en liten buffer i budsjettet ditt hver måned for å dekke eventuelle uforutsette utgifter. Dette vil hjelpe deg med å unngå å bruke kredittkortet for nødstilfeller og pådra deg renter.

Ved å følge disse tipsene kan du unngå renter på kredittkort og opprettholde en sunn økonomi. Et godt økonomisk overblikk og disiplinerte vaner kan hjelpe deg med å holde deg unna gjeld og rentekostnader.

TF Bank Mastercard
Reiseforsikring
Rabatter
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.