fbpx

Bank Norwegian Visa test: Er det faktisk det beste reisekortet?

Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group, tilbyr et konkurransedyktig kredittkort med en rekke fordeler. Kredittkortet er designet for å gi kundene en enkel og fleksibel betalingsløsning, samtidig som det gir dem muligheten til å opptjene CashPoints og få cashback ved kjøp.

Kredittkortet fra Bank Norwegian kommer uten årsavgift og tilbyr rentefrihet inntil 45 dager for brukerne. I tillegg kan kundene få en kredittgrense på opptil 150 000 kroner, og gebyrfritt kontantuttak. Disse fordelene gjør Bank Norwegian kredittkort til et attraktivt valg for mange som ønsker et økonomisk verktøy tilpasset deres behov og forbruk.

Nøkkelinformasjon

Leverandør *Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ)
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnBank Norwegian kredittkortet
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt21,99 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme150 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme0,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner300,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringReise og avbestillingsforsikring som aktiveres dersom minimum 50% av reisekostnadene er betalt med kortet.
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

En rask oversikt

Bank Norwegian kredittkort er et Visa-kredittkort, noe som betyr at det kan tas i bruk alle steder der Visa aksepteres. Kortet kommer med en rekke fordeler, som inkluderer muligheten for å samle opp CashPoints for ethvert kjøp som utføres med kortet.

Bank Norwegian kredittkort tilhører Bank Norwegian, som er en filial av NOBA Bank Group. Banken tilbyr også andre finansielle produkter og tjenester, som forbrukslån, rammelån og sparekontoer. Kortet gir deg full kontroll over kredittkortbruken din gjennom en app. Med appen kan du se transaksjoner, CashPoints- eller cashback-saldoen din, fakturaene dine, justere kredittgrensen, overføre penger og betale regninger.

For å få mest mulig ut av Bank Norwegian kredittkortet, bør du være oppmerksom på følgende funksjoner og fordeler:

 • CashPoints: Opptjening av CashPoints for hvert kjøp som utføres med kortet. Disse CashPoints kan brukes til å betale for flyreiser eller andre tjenester hos flyselskapet Norwegian.
 • App: En brukervennlig app som gir deg tilgang til alle tjenester og funksjoner knyttet til kredittkortet ditt.
 • Fleksibilitet: Uforpliktende søknad og raskt svar på søknaden din. Dette gjør det enkelt å få tilgang til kredittrammen når du trenger det.
 • Internasjonalt: Bank Norwegian kredittkortet kan brukes i alle land der Visa aksepteres, noe som gir deg større fleksibilitet og tilgang til finansiering når du er på reise.

Det er viktig å merke seg at renter, gebyrer og andre betingelser kan tilkomme ved bruk av Bank Norwegian kredittkortet. For eksempel kan det være en nominell rente på 11,49 % og en effektiv rente på 13,75 % for et lån på 70 000 kroner over 5 år. Det anbefales å sammenlikne priser og vilkår med andre kredittkorttilbydere for å finne det beste kortet som passer dine behov og forbruksmønster.

Fordeler med Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian kredittkort tilbyr flere fordeler for kundene sine. Her vil vi gå gjennom to viktige fordeler som følger med kortet.

Belønningsprogram

Bank Norwegian kredittkort tilbyr et lojalitetsprogram der du tjener CashPoints hver gang du bruker kortet. Disse CashPoints kan senere brukes på flyreiser hos Norwegian. Her er noen punkter om hvordan CashPoints fungerer:

 • Du tjener CashPoints på alle kjøpene dine.
 • Prosenten av CashPoints man tjener avhenger av typen flybillett man kjøper.
  • 3% CashPoints på alle LowFare-billetter
  • 4% CashPoints på alle LowFare+-billetter
  • 5% CashPoints på alle Flex-billetter
 • Opptjente CashPoints kan også brukes til å betale ned kredittkortfakturaen din.

Reiseforsikring

Bank Norwegian kredittkort inkluderer reise- og avbestillingsforsikring. Dette betyr at du og din familie får økonomisk beskyttelse dersom noe skulle skje før eller under reisen. Reiseforsikringen dekker flere aspekter, her er noen eksempler:

 • Medisinske utgifter i forbindelse med sykdom eller ulykke.
 • Avbestillingskostnader dersom du eller en nærstående blir syk, rammet av en ulykke eller dør før avreise.
 • Forsinket eller mistet bagasje.

Bank Norwegian kredittkort kan være et godt valg for deg som ønsker et kort med belønningsprogram og reiseforsikring inkludert.

Hvordan bruke kredittkortet

Bank Norwegian kredittkort tilbyr en rekke fordeler for brukerne. For å utnytte disse fordelene på best mulig måte, er det viktig å vite hvordan man bruker kredittkortet effektivt og ansvarlig.

Først og fremst bør kredittkortet brukes for å få maksimalt ut av belønningsprogrammet. Bank Norwegian gir deg CashPoints hver gang du bruker kredittkortet. Disse CashPoints kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, der 1 CashPoint tilsvarer 0,5 NOK.

Det anbefales å bruke forskjellige kort til forskjellige formål, avhengig av deres særegne fordeler. For eksempel gir Bank Norwegian kredittkort flypoeng, mens andre kredittkort, som 365 Direkte, gir rabatter på drivstoff.

Når du bruker Bank Norwegian kredittkort i utlandet, slipper du å betale gebyrer for å ta ut penger. Dette er en stor fordel for deg som ofte er på farten og trenger tilgang til kontanter.

Bank Norwegian kredittkort kommer også med reise- og avbestillingsforsikring samt dagligvareforsikring inkludert i kortet. Dette gir ekstra trygghet når du er på reise eller handlar matvarer.

For å holde en god oversikt over kredittkortbruken, tilbyr Bank Norwegian appen som gir deg full kontroll over ditt kredittkortbruk:

 • Se transaksjoner
 • Se CashPoints- eller cashback-saldoen din
 • Se fakturaene dine
 • Juster kredittgrensen
 • Overføring penger
 • Betal regninger

Når det gjelder tilbakebetaling, kan du betale til kredittkortet ved å bruke konto- og KID-nummeret som fremkommer på MinSide eller på fakturaen din. Husk at å betale regningene i tide er viktig for å unngå høye rentekostnader og holde god kredittscore.

Søknadsprosessen

Søknadsprosessen for Bank Norwegian kredittkort er enkel og rask. Først må man besøke Bank Norwegian sin nettside og klikke på en knapp for å søke om kredittkortet. Deretter må man fylle ut de nødvendige personlige opplysningene, som de benytter for å gjøre en kredittvurdering.

Etter at søknadsskjemaet er ferdig utfylt og innsendt, vil Bank Norwegian behandle søknaden. De gjennomfører en kredittsjekk for å vurdere hvorvidt søkeren har tilstrekkelig økonomisk kapasitet til å betjene kredittkortet. Basert på denne vurderingen, kan søkeren få innvilget en kredittgrense på inntil 150 000 kroner.

Bank Norwegian tilbyr følgende fordeler med sitt kredittkort:

 • Ingen årsavgift
 • Rentefrihet inntil 45 dager
 • Mulighet for å opptjene CashPoints, som kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian
 • Gebyrfritt kontantuttak

Ved eksempel på utsatt betaling, vil man ha en effektiv rente på 24,4 % ved 15 000 kroner over 1 år, med en kostnad på 1 849 kroner. Totalen vil da bli 16 849 kroner.

Når man har fått godkjent søknaden og mottatt kredittkortet, er det viktig å sjekke bevegelsene på kredittkortet jevnlig. Dette gjøres enkelt ved å logge inn på MinSide eller i Bank Norwegian-appen, og velge «Bevegelser» under «Kredittkort».

Betingelser og vilkår

Bank Norwegian kredittkort tilbyr en rekke fordeler og tjenester til sine kundene. Her er en kort oversikt over noen av betingelsene og vilkårene knyttet til kortet:

 • Inntil 150 000 kroner i kreditt er tilgjengelig for kundene, og effektiv rente ved utsatt betaling er på 24,4 % for et beløp på 15 000 kroner over ett år. Dette resulterer i en kostnad på 1 849 kroner og en total sum på 16 849 kroner.
 • Kortet lar kundene tjene CashPoints på kjøpene de gjør, som så kan brukes på flybilletter hos Norwegian.
 • Bank Norwegian kredittkort gir gebyrfritt kontantuttak både nasjonalt og internasjonalt.
 • Når det gjelder reiseforsikring, er den inkludert i kortet så lenge reisen starter og slutter i Norden, varer i inntil 90 dager, og oppfyller de øvrige vilkårene. Forsikringen dekker blant annet avbestilling av reise med inntil 50 000 kroner, tapt eller forsinket bagasje, sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport. Barn er også omfattet av forsikringen ut det året de fyller 21 år.
 • Bank Norwegian legger stor vekt på sikkerhet og har systemer på plass for å avdekke svindel. Dersom det oppdages mistenkelige transaksjoner på kundens kort, kontakter banken kunden umiddelbart.

Det er viktig å være kjent med betingelsene og vilkårene til Bank Norwegian kredittkort for å kunne dra full nytte av de mange fordelene og tjenestene som tilbys. Mer informasjon om betingelser og vilkår kan finnes på Bank Norwegians nettside.

Vanlige spørsmål

Når det gjelder Bank Norwegian kredittkort, er det noen vanlige spørsmål som kunder ofte stiller. Her er noen av dem samt svarene:

Hva er fordeler med Bank Norwegian kredittkort?

Bank Norwegian kredittkort er et populært alternativ i Norge, og det tilbyr en rekke fordeler. For det første gir det deg muligheten til å opptjene CashPoints hver gang du bruker kortet for å kjøpe varer eller tjenester. Disse poengene kan deretter brukes på flyreiser, hotellrom, mat og andre produkter eller opplevelser. I tillegg er du bedre beskyttet mot svindel i utlandet.

Hvordan fungerer CashPoints?

For hver gang du bruker Bank Norwegian kredittkort for å kjøpe varer eller tjenester, mottar du et visst antall CashPoints. Disse kan du senere bruke som betaling for flyreiser eller andre tjenester som tilbys av Norwegian eller deres partnere.

Er det gebyr for uttak av penger med Bank Norwegian kredittkort?

Nei, Bank Norwegian kredittkort tilbyr gebyrfrie uttak av kontanter. Dette betyr at du kan ta ut penger uten ekstra kostnader.

Hvordan søker jeg om Bank Norwegian kredittkort?

Du kan søke om Bank Norwegian kredittkort på nettet. Besøk deres hjemmeside for å få mer informasjon om prosessen og krav til søkeren, samt fylle ut søknadsskjemaet.

Er det noen ulemper med Bank Norwegian kredittkort?

Selv om Bank Norwegian kredittkort gir mange fordeler, kan det også ha noen ulemper. For eksempel varierer effektiv rente basert på kredittgrense og betalingshistorikk. Sørg derfor for å sammenligne ulike kredittkort på markedet for å finne det som passer best for dine behov og betingelser.
Ved hjelp av denne informasjonen kan du nå ta en mer informert beslutning om hvorvidt Bank Norwegian kredittkort er et passende valg for deg og dine kredittbehov.

Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.