fbpx

Finn beste flybonuskort for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære flybonuskortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste flybonuskortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback

Oppsummering av de beste kredittkortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste flybonuskortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste flybonuskortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bensinkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et flybonuskort er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i flybonuskort

Å ha et flybonuskort kan være en effektiv måte å spare penger på flyreiser og tjene belønninger for hverdagslige utgifter. De beste flybonuskortene tilbyr generøse fordeler, slik som bonuspoeng, rabatter og gratistjenester. Dette gjør dem attraktive for dem som reiser ofte og ønsker å få mest mulig ut av pengene sine. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de beste flybonuskortene som er tilgjengelige på markedet i Norge.

Bank Norwegian og SAS EuroBonus er to av de mest populære flybonuskortene i Norge, og begge har gode fordeler for sine brukere. Bank Norwegian kredittkort gir deg for eksempel 1% flybonus på alle dine kjøp, noe som kan spare deg mye dersom du flyr i ny og ne. SAS EuroBonus World Mastercard Premium, derimot, tilbyr ubegrenset opptjening av EuroBonus, nivåbyggende poeng og muligheten til å fly Premium klasse til prisen av lavprisbilletter.

Valget av det beste flybonuskortet vil til syvende og sist avhenge av dine individuelle behov og preferanser. Noen kort passer de som ønsker en høy opptjening av flybonuspoeng, mens andre tilbyr flere rabatter på andre områder, som for eksempel drivstoff eller hoteller. Det er derfor viktig å sammenligne forskjellige kort for å finne det som passer best for deg og din livsstil.

Hva er et flybonuskort

Et flybonuskort er et kredittkort som gir deg muligheten til å tjene bonuspoeng når du bruker det på forskjellige kjøp. Disse bonuspoengene kan deretter veksles inn i flybilletter eller andre fordeler hos flyselskaper og partnerne deres. Målet med slike kort er å gi fordeler og belønninger til kunder som bruker kortet regelmessig, og dermed skape lojalitet hos disse kundene.

Det finnes mange kredittkort som tilbyr slike flybonusordninger, og vilkårene for å opptjene og bruke bonuspoeng kan variere mellom ulike kort og flyselskaper. Noen tilbyr for eksempel bonuspoeng på alt du handler, mens andre gir økte poeng for kjøp hos utvalgte butikker eller tjenester. I tillegg til flybilletter, kan bonuspoeng også ofte brukes til oppgraderinger i flyklasser, hotellopphold, leiebiler eller inngang til flyplasslounger.

Det er viktig å merke seg at enkelte flybonuskort kan ha gebyrer, som årsgebyr, og en økt effektiv rente sammenlignet med andre kredittkort. Det kan derfor være lurt å undersøke nøye hvilke fordeler og kostnader det enkelte kortet innebærer før man velger det som passer best for ens personlige behov og bruk.

Flybonuskort er spesielt gunstige for de som reiser mye, enten i jobb eller privat, da det gir mulighet til å spare på reisekostnader på sikt. Når man vurderer et flybonuskort, er det viktig å tenke på hvor ofte man reiser med de ulike flyselskapene og hva slags andre fordeler man kan dra nytte av. Å velge riktig kort kan gi besparelser og en mer behagelig reiseopplevelse.

Fordelene med flybonuskort

Reiserabatt

Flybonuskort gir kunden muligheten til å spare penger gjennom reiserabatter. Mange av de beste flybonuskortene tilbyr rabatter på flybilletter, og i noen tilfeller kan dette til og med føre til gratis flyturer. Ved å bruke kortet på hverdagskjøp, kan man opptjene poeng eller CashPoints som kan benyttes til å kjøpe billetter hos flyselskaper som SAS Eurobonus og Norwegian Reward.

Avbestillingsforsikring

Et av de viktigste fordelene med flybonuskort er avbestillingsforsikringen. Denne typen forsikring beskytter kortinnehaveren mot uforutsette hendelser som kan forårsake avbestilling av en planlagt reise. Ved å tilby reise- og avbestillingsforsikring, sikrer kredittkortselskapene at du får tilbakebetalt utgifter relatert til avbestilling av flyreiser og hotellopphold.

Bonuspoeng og cashpoints

Et annet høydepunkt ved flybonuskort er bonuspoengsystemet, som belønner kundene for bruk av kortet. For hvert kjøp som gjøres med kortet, vil du opptjene poeng som kan byttes inn mot rabatter, oppgraderinger og andre fordeler, for eksempel tilgang til flyplasslounger. Noen kort, som Norwegian Reward, gir CashPoints, som kan benyttes til å kjøpe flybilletter eller hotellopphold direkte.

Hotell- og leiebil tilbud

I tillegg til rabatter på flyreiser, tilbyr de beste flybonuskortene også tilbud og rabatter på hotell og leiebil gjennom sine bonusordninger. Ved å bruke kortet når du bestiller hotellrom eller leiebil, kan du opptjene ytterligere poeng som igjen kan gi deg større fordeler og besparelser på dine reiseplaner. Dette kan også inkludere drivstoffrabatter med utvalgte kort og bensinstasjoner.

Ulemper ved flybonuskort

Årsavgift og gebyrer

Selv om flybonuskort kan tilby fordeler som bonuspoeng og rabatter på flyreiser, er det viktige ulemper å vurdere. For det første kan årsavgift og gebyrer følge med kortet. Årsavgiften varierer mellom kortene, og noen kort kan ha en høy årsavgift som kan redusere fordelene ved bonuspoeng eller rabatter. Videre er det gebyrer som kan påløpe ved forskjellige transaksjoner, som for eksempel kontantuttak. Hvis du gjør hyppige kontantuttak med kortet ditt, kan gebyrene raskt øke og redusere fordelene ved å bruke kortet.

Betalingsutsettelse og aldersgrense

En annen ulempe ved flybonuskort er betalingsutsettelse. Selv om betalingsutsettelsen kan virke som en fordel, er det viktig å huske at rentefri kreditt ofte er begrenset til en viss periode, som i noen tilfeller kan være så kort som 24 timer. Hvis du ikke betaler saldoen innen fristen, vil effektiv rente bli pålagt å gjenværende beløp. Dette kan øke beløpet du skylder, og potensielt koste deg mer enn fordelene du får fra kortet.

Til slutt er det viktig å merke seg aldersgrensene som gjelder for flybonuskort. Kredittkort selskaper krever ofte at kortholdere møter en minimumsalder for å få tilgang til visse fordeler og kredittgrenser. Disse aldersgrensene kan varierer mellom selskaper og kort, og det er viktig å sjekke kravene før du søker om et kort.

Hvordan velge det beste flybonuskortet

Når man ønsker å velge det beste flybonuskortet, er det viktig å først forstå prosessen for å sammenligne ulike korttilbud. Gjennom å besøke forskjellige nettsider kan man få et overblikk over de ulike kredittkortene som gir flybonus.

I dag finnes det en rekke plattformer og nettsider for sammenligning av flybonuskort for både netthandel og fysiske butikker. Det er viktig å forsøke igjen og undersøk senere hvis man ikke finner den ønskede informasjonen, da flyttingen av tilbud og utilgjengelige data kan påvirke resultatene.

En vesentlig faktor å vurdere når man skal velge det beste flybonuskortet, er de ulike typene av bonussystemer som tilbys. For eksempel, kan man velge mellom Classic, Premium og Platinum kort, avhengig av ens behov og reisevaner. En annen mulighet er å vurdere kort som samarbeider med Trumf, et norsk bonusprogram som kan generere flybonus.

Videre er det viktig å vurdere ulike faktorer som kan spare penger og Eurobonus-poeng ved å velge riktig kort. Noen av tingene å tenke på er:

 • Effektiv rente og årsgebyr
 • Krav til inntekt og aldersgrense
 • Cashback og rabatter på drivstoff og andre kjøp
 • Betalingsutsettelse og maksimal kreditt
 • Gebyrfrie uttak og vekslingskurs for utenlandsreiser
 • Tilgjengelighet av kortet hos ønskede flyselskaper, hoteller og andre reiserelaterte tjenester

Ved å vurdere alle disse faktorene og sammenligne ulike flybonuskorttilbud, vil man kunne velge det kortet som best passer ens reisevaner og økonomiske situasjon. Dette vil til syvende og sist bidra til en mer fordelaktig reise- og ferieopplevelse, hvor man kan spare penger og benytte seg av Eurobonus-poeng på mest effektive måte.

Ofte stilte spørsmål

Er det gebyrer knyttet til flybonuskort?

Noen flybonuskort kan ha årlige gebyrer, mens andre ikke. Vurder potensielle gebyrer i forhold til verdi av belønningene du forventer å tjene.

Hvordan velger jeg det beste flybonuskortet for mine behov?

Se på dine reisevaner, hvor ofte og hvor du reiser, samt hvilke flyselskaper du foretrekker. Vurder også poengtjeningsrate, innløsningsalternativer, og eventuelle tilknyttede gebyrer.

Hvordan påvirker bruken av flybonuskortet min kredittscore?

Som med alle kredittkort, vil din betalingshistorie, kredittutnyttelse og søknadshistorie påvirke din kredittscore. Bruk kortet ansvarlig for å opprettholde en god kreditt.

Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.