fbpx

Finn beste bensinkort for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære bensinkortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste kredittkortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Santander Flexi

Flexi Visa

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente24.6%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,6% , 35.000,- o/12 mnd. Totalt 39.349,- Kostnad 4.349,-
Bilde av 365 Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense21 år
Effektiv rente25.53%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929

Shell Mastercard

Drivstoffavtale
Bonuspoeng
Maks kreditt75000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt180000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente33.36%
Annonselenke
Gå videreMer info
Priseksempel: 15 000 kr o/12 md gir eff. rente 33,36 %, kostnad 2 750 kr, totalt 17 750 kr.
Bilde av Circle K sitt kredittkort

Circle K Mastercard

Drivstoffavtale
Bonuspoeng
Maks kreditt500000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt249998 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente30.05%
Annonselenke
Gå videreMer info
Effektiv rente ved nedbetaling av kr 15 000 over 12 måneder er 30,05 %. Kostnad: kr 2 151, totalt kr 17 151.
Bilde av Esso Mastercard

Esso Mastercard

Drivstoffavtale
Maks kreditt750000 kr
Betalingsutsettelse40 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente31.13%
Annonselenke
Gå videreMer info
Effektiv rente ved nedbetaling av kr 15 000 over 12 måneder er 31,13 %. Kostnad: kr 2 232, totalt kr 17 232.

Oppsummering av de beste bensinkortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Flexi Visa

For mange vil nok Flexi Visa sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til drivstoffavtaler, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Santander Flexi
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

365Direkte Mastercard

Mange velger 365Direkte Mastercard som sitt bensinkort, og det er ikke uten grunn. De tilbyr et veldig godt kort som fort kan hende at er det beste valget fr deg.

Gå videre
Bilde av 365 Direkte Mastercard
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste bensinkortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et bensinkort.

Slik finner du det beste bensinkortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bensinkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et bensinkort er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i bensinkort

Det beste bensinkortet kan gi betydelige besparelser for bilister, ved å tilby rabatter og fordeler på drivstoff og andre varer kjøpt på bensinstasjoner. Med et bredt utvalg av bensinkort tilgjengelig i Norge, er det viktig å sammenligne forskjellige kort og deres tilbud for å finne det mest passende kortet for hver enkelt sjåfør. I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de beste bensinkortene på markedet og diskutere hva som gjør dem til et attraktivt valg for bileiere.

En rekke faktorer påvirker rangeringen av bensinkort, slik som rabattprosent, kredittgrense, og fordelsprogrammer. Noen kort tilbyr ekstra rabatter på andre produkter og tjenester hos bensinstasjonene, noe som kan øke den samlede besparelsen ytterligere. Samtidig er det viktig å ta hensyn til kredittgrensen, som kan variere fra 50 000 til 150 000 kroner.

For å hjelpe deg med å finne det beste bensinkortet for dine behov, vil vi presentere en sammenligning av ulike kort basert på deres egenskaper og fordeler. Gjennom denne sammenligningen kan du lettere avgjøre hvilket kort som vil gi deg de mest fordelaktige betingelsene og spare deg mest penger på drivstoff og andre utgifter.

Hva er et bensinkort?

Et bensinkort er et type kredittkort som gir deg fordeler når du kjøper drivstoff, som bensin eller diesel, på bensinstasjoner. Disse fordelene kan være i form av rabatter, bonuspoeng eller andre tilbud som reduserer dine drivstoffutgifter i den langsiktige løpet.

Det finnes flere bensinkort på markedet, og hver av dem tilbyr ulike fordeler. Noen gir direkte rabatt på bensin- og dieselpriser, mens andre gir bonuspoeng som kan brukes til fremtidige kjøp eller benyttes for å motta andre typer belønninger.

En av de viktigste fordelene med bensinkort er rabatten du får på drivstoff. Rabatten kan variere mellom ulike kort og bensinstasjoner, så det er viktig å undersøke hvilket kort som gir deg de beste fordelene for ditt kjøremønster og drivstofforbruk.

I tillegg til rabatter på bensin og diesel, kan noen bensinkort også tilby fordeler som rentefrie perioder og lavere renter sammenlignet med vanlige kredittkort. Dette kan være en fordel for deg som ønsker å spare penger på både drivstoff og rentekostnader.

Ved å bruke et bensinkort på riktig måte og holde oversikt over dine utgifter, kan du potensielt spare mye penger årlig. Det er viktig å sammenligne ulike bensinkort og velge det som passer ditt behov og kjøremønster best.

Hvordan spare med de beste bensinkortene

Å skaffe seg det beste bensinkortet kan være en ypperlig måte å spare penger på drivstoff. I visse tilfeller kan man spare opp til 5000 kr ekstra i året ved å benytte seg av de rette bensinkortene. For å oppnå maksimal besparelse er det viktig å finne det bensinkortet som passer best til ditt bruksmønster og dine behov.

Først og fremst er det viktig å sammenligne ulike bensinkort for å se hvilke som gir de høyeste rabattene på bensin og diesel. Hvor mye rabatt du får avhenger av hvilken bensinstasjon du foretrekker å fylle drivstoff hos. Noen kort gir en fast kroneavslag per liter, mens andre gir en prosentvis rabatt. Kredittkort med cashback-funksjon kan også være et godt alternativ, da de gir penger tilbake på hver transaksjon, inkludert drivstoffkjøp.

For å spare enda mer penger, bør man også holde et øye med kampanjer og spesialtilbud hos bensinstasjonene. Disse tilbudene kan gi deg ytterligere rabatter på toppen av de faste rabattene du får gjennom bensinkortet. Det kan også lønne seg å være lojal til én bensinstasjonkjede, da dette ofte gir ekstra fordeler og bonuser.

Ved å følge noen enkle steg og velge det beste bensinkortet for dine behov, kan du spare betydelige beløp på drivstoffkjøp hvert år. Sammenlign ulike kort, vær oppmerksom på kampanjer og spesialtilbud, og fyll hos bensinstasjonene som gir de beste rabattene for å få mest ut av bensinkortet ditt.

Fordeler med et bensinkort

Å skaffe seg det beste bensinkortet i Norge kan gi flere fordeler som kan hjelpe deg med å spare penger, spesielt når det gjelder drivstoffpriser. Her er noen av fordelene ved å ha et godt bensinkort:

Rabatter på drivstoff: Med et bensinkort kan man nyte rabatter på bensin- og dieselpumpene. Disse rabattene varierer mellom ulike kort og bensinstasjoner, men de kan bidra til betydelige besparelser over tid, spesielt for folk som kjører mye og fyller drivstoff ofte.

Cashback: Noen bensinkort tilbyr cashback på alle kjøp, inkludert drivstoffkjøp. Dette betyr at en prosentandel av kjøpesummen blir returnert til deg. Cashback kan redusere kostnadene ved bensin og diesel ytterligere og bidra til økte besparelser.

Bonuspoeng: Enkelte bensinkort gir bonuspoeng for hvert kjøp, enten det gjelder drivstoff, varer eller tjenester hos bensinstasjonen. Disse poengene kan brukes til å få rabatt på fremtidige kjøp, eller til å kjøpe varer og tjenester hos andre partnere.

Tilleggstjenester: Noen bensinkort kommer også med tilleggsfordeler som gratis veihjelp, rabatter på bilvask eller vedlikeholdstjenester, og tilgang til spesialtilbud hos bensinstasjoner eller samarbeidspartnere.

Fleksibilitet: Bensinkort er ofte akseptert på en lang rekke bensinstasjoner, noe som gir deg en fleksibilitet til å velge hvor du ønsker å fylle drivstoff og dermed dra nytte av kortets rabatter.

Ved å analysere fordeler og ulemper med ulike bensinkort på markedet, kan du finne det kortet som passer best for dine drivstoffbehov og dine økonomiske mål. Det er viktig å tenke over egne vaner og preferanser for å maksimere besparelsene og nytten av bensinkortet du velger.

Ulemper med et bensinkort

Selv om det å velge det beste bensinkortet kan hjelpe deg med å spare penger på drivstoff, er det også viktig å være oppmerksom på ulempene som kan følge med bruken av et bensinkort.

For det første kan enkelte bensinkort ha høye årsavgifter og gebyrer. Dette kan redusere nytten av potensielle rabatter og fordeler man får ved å bruke kortet. Det er viktig å sammenligne de ulike kortene og deres tilknyttede kostnader før du bestemmer deg for hvilket kort du vil søke om.

For det andre kan det hende at noen bensinkort gir høyere rabattprosent med en lavere årlig rabattgrense, mens andre gir lavere rabattprosent eller øre per liter med ubegrenset årlig rabatt. Dette kan føre til at kortet du bruker mest ikke nødvendigvis gir de største besparelsene. Det kan lønne seg å ha flere bensinkort tilgjengelig i bilen og bruke hvert kort strategisk for å maksimere besparelsene på drivstoff.

En annen ulempe med bensinkort er at du kan risikere å få dårligere betingelser og rabatter dersom du ikke betaler fakturaen innen forfallsdato. Det kan også medføre høye renter og gebyrer som ytterligere vil redusere fordelene ved å ha kortet.

Til slutt er det viktig å merke seg at mange bensinkort tilbyr drivstoffrabatter kun hos en spesifikk kjede av bensinstasjoner. Hvis du ikke har tilgang til den kjeden i ditt nærområde, eller hvis du kjører mye og trenger å fylle drivstoff hos andre stasjoner underveis, vil besparelsene bli mindre enn det du kunne fått med et mer fleksibelt kort.

Ved å vurdere disse ulempene og sammenligne fordeler og betingelser nøye, vil du være bedre rustet til å velge det beste bensinkortet som passer dine behov og kjørevaner.

Hvordan velge det beste bensinkortet

Når man skal velge det beste bensinkortet, er det viktig å sammenligne ulike kredittkort og deres fordeler. Det finnes flere kriterier man bør vurdere for å finne det mest passende bensinkortet for akkurat deg.

For det første, undersøk hvilke bensinstasjoner og butikker du ofte fyller drivstoff på, eller hvor praktisk det er å bruke forskjellige bensinstasjoner i ditt område. Dette kan påvirke hvilket bensinkort som gir best rabatter og fordeler for akkurat deg.

Et annet viktig punkt er å vurdere de forskjellige rabattene og tilbudene fra kredittkortene. Noen kort gir faste prosentrabatter på drivstoff, mens andre gir en bestemt sum i avslag per liter. Sammenlign disse fordelene for å finne ut hvilket kort som gir mest verdi for ditt drivstofforbruk.

Videre bør du også ta hensyn til gebyrene og effektiv rente som er knyttet til kortene. Noen bensinkort har årsgebyrer eller høye renter som kan påvirke den totale besparelsen man får av å bruke kortet. Det er derfor viktig å se nøye gjennom vilkårene for hvert kort.

En annen faktor å vurdere er andre fordeler som kommer med kortet, for eksempel rabatter i kategori som matvarer, klær, elektronikk eller til og med reiser. Disse kan også veie inn når du bestemmer deg for hvilket kort som er best for deg.

Til slutt er det lurt å lese omtaler og vurderinger av bensinkortene på nettet. Dette vil gi deg et innblikk i hva andre brukere av kortene synes om dem, og kan hjelpe deg med å identifisere eventuelle ulemper eller fordeler du kanskje ikke har tenkt på.

Så ved å sammenligne ulike bensinkort, deres rabatter, gebyrer og tilknyttede fordeler, samt vurderinger fra andre brukere, kan du finne det beste bensinkortet som passer dine behov og bruksmønster både på bensinstasjoner og andre butikker eller nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan et bensinkort spare meg for penger?

Ved å bruke bensinkort når du tanker, kan du tjene rabatter eller poeng som kan brukes til fremtidige kjøp eller redusere din månedlige regning, avhengig av kortets vilkår.

Er det årlige gebyrer knyttet til bensinkort?

Noen bensinkort har årlige gebyrer, mens andre ikke har det. Det er viktig å vurdere hvor mye du planlegger å bruke på drivstoff i forhold til eventuelle gebyrer for å bestemme om kortet er verdt det.

Er bensinkort bare for bestemte bensinstasjoner?

Noen bensinkort er merket og gir høyere belønninger ved bestemte stasjoner, mens andre gir generelle belønninger uavhengig av hvor du fyller drivstoff.

Hvordan sammenligner jeg forskjellige bensinkort?

Se på faktorer som belønningsrate, eventuelle gebyrer, inntropriser eller spesielle tilbud, samt hvilke bensinstasjoner de favoriserer.

Er det andre fordeler med bensinkort enn drivstoffrabatter?

Ja, mange bensinkort tilbyr også belønninger for andre typer kjøp, som matvarer eller reiser. Noen kan også inkludere tilleggsfordeler som veihjelp.

Flexi Visa
Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Bilde av Santander Flexi
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.