fbpx

Gebyrfri Visa

Bilde av Santander Credit

Gebyrfri Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente23.41%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Nøkkelinformasjon

LeverandørGebyrfri.no (Santander Consumer Bank AS)
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnGebyrfri Visa
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra20 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt20,42 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager50
Minimum kredittramme15 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme75 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt4,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner300,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringBetaler du minimum 50 % av transportkostnadene med Gebyrfri Visa, har du en reiseforsikring som gjelder for deg og inntil 3 medreisende. Forsikringsvilkår for Reiseforsikring for Santander Consumer Bank fra 01.04.12 finner du på bankens nettsider. Forsikringsvilkårene gjelder for alle skadetilfeller som inntreffer fra denne dato og alle nye og eksisterende kunder bør gjøre seg kjent med forsikringsdekningen.
Andre fordelerJa
Beskrivelse av andre fordelerMed Gebyrfri Visa får du en rekke nyttige fordeler, i tillegg til at kortet er helt uten gebyrer. Blant annet fordelsprogrammet Kickback, hvor du får penger tilbake når du handler på nett hos Apple, Zalando, Hotels.com og over 200 andre nettsteder, samt rabatt på opptil 25 % på matretter hos over 200 spisesteder i mange norske byer.
Andre betingelserNominell rente kontantuttak: 26,40 % Velger du å ikke betale hele saldoen ved forfall, påløper det renter fra kjøpsdato for det til enhver tid utestående beløp frem til innbetalingsdato.
Hentet fra Finansportalen.no

Utfyllende informasjon

Santander Gebyrfri Visa er et kredittkort som lever opp til navnet sitt ved å tilby en rekke gebyrfrie tjenester, noe som gjør det til et attraktivt valg for de som ønsker å unngå ekstra kostnader. Her er en detaljert gjennomgang av kortets egenskaper og fordeler:

Gebyrfritt i hele verden

Gebyrfri Visa fra Santander er helt gebyrfritt, både i Norge og i utlandet. Dette inkluderer ingen årsgebyr, etableringsgebyr, varekjøpsgebyr, kontantuttaksgebyr, og overtrekksgebyr. Dette gjør kortet spesielt gunstig for de som reiser mye eller foretar mange transaksjoner.

  • Ingen gebyrer: Kortet har ingen årsgebyr, etableringsgebyr, varekjøpsgebyr, kontantuttaksgebyr, eller overtrekksgebyr.
  • Valutapåslag: 1,75 % ved bruk i utlandet.

Kredittgrense og betalingsutsettelse

Kortet tilbyr en kredittgrense på inntil 100 000 kroner og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som gir brukerne økonomisk fleksibilitet.

  • Inntil 100 000 kroner i kredittgrense: Fleksibilitet for større kjøp.
  • Inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse: Mulighet for utsettelse av betaling uten ekstra kostnad.

Inkluderte forsikringer

Gebyrfri Visa inkluderer reiseforsikring og egenandelsdekning for leiebil, noe som gir ekstra trygghet på reise. Reiseforsikringen er inkludert når mer enn halvparten av reisekostnadene betales med kortet, og egenandelsdekningen dekker inntil 20 000 kroner.

  • Reiseforsikring: Inkludert ved betaling av reisekostnader med kortet.
  • Egenandelsdekning for leiebil: Dekker inntil 20 000 kroner.

Betalingsløsninger og fordelsprogram

Kortet støtter moderne betalingsløsninger som Apple Pay, Garmin Pay, og Fitbit Pay. I tillegg gir det tilgang til Santanders fordelsprogram, DealPass, som tilbyr rabatter hos ulike spisesteder, hoteller, og aktiviteter i Norge, samt CashBack på kjente nettbutikker.

  • Moderne betalingsløsninger: Støtte for Apple Pay, Garmin Pay, og Fitbit Pay.
  • DealPass og cashBack: Rabatter og cashback hos ulike partnere og nettbutikker.

Konklusjon

Santander Gebyrfri Visa er et allsidig kredittkort som tilbyr en rekke gebyrfrie tjenester, inkluderte forsikringer, moderne betalingsløsninger, og tilgang til fordelsprogrammer. Med en høy kredittgrense og rentefri betalingsutsettelse, er dette kortet et godt valg for de som søker økonomisk fleksibilitet og gebyrfrie tjenester.

Bilde av Santander Credit
Gebyrfri Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.