fbpx

Santander Red Visa

Bilde av Santander Red Visa

Santander Red Visa

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente17.1%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente *17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.323,- Kostnad 1.323,-
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Santander Red kredittkort er et populært kredittkort som tilbyr lave renter og fleksibilitet når det gjelder betaling av utestående beløp. Kortet egner seg godt for de som ønsker å betale ned beløp over lengre tid, og tilbyr en av markedets laveste kredittkortrenter. Med en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, er Santander Red et attraktivt alternativ for større utgifter og uforutsette hendelser.

En av fordelene med dette kortet er den rentefrie perioden på inntil 50 dager, noe som betyr at du kan betale tilbake beløpet uten å pådra deg rentekostnader i denne perioden. I tillegg er det mulig å betale med mobilen eller smartklokken, noe som gjør hverdagen enklere for brukerne. Santander Red kredittkort passer både for hverdagsbruk og på ferie, med enkel håndtering av uforutsette utgifter og ekstra fornøyelser.

Det er verdt å merke seg at den rentefrie måneden bortfaller dersom man velger å benytte seg av kreditten ved å ikke nedbetale hele månedsbeløpet. Derfor er det viktig å vurdere sin egen økonomi og betalingsevne før man tar i bruk kredittkortet som et lån. Santander Red er et konkurransedyktig alternativ i markedet, med gode rabatter hos over 200 forhandlere og en lav rente som gjør det til et attraktivt valg for mange.

Nøkkelinformasjon

Leverandør *Santander Red (Santander Consumer Bank AS)
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnSantander Red
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra20 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt14,89 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager50
Minimum kredittramme15 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme75 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt4,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner300,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortNei
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Fordeler med Santander Red kredittkort

Renter og gebyrer

Santander Red kredittkort er kjent for å ha en av markedets laveste kredittkortrenter. Dette gjør kortet til et attraktivt alternativ for de som ønsker å betale ned beløp over lengre tid. I tillegg til lave renter, tilbyr kortet også gunstig betalingsutsettelse og CashBack fra utvalgte nettbutikker og rabatter på restauranter.

Fleksibilitet og tilgjengelighet

Med Santander Red er det enkelt å håndtere større utgifter og tilbakebetale beløpet over tid. Som et Visa-kort, er det også akseptert globalt, noe som gir stor fleksibilitet og tilgjengelighet når man er ute og reiser eller handler på nettet. Fordelsprogrammet CashBack fra Santander tilbyr ytterligere besparelser gjennom cashback fra en rekke nettbutikker og rabatter på restauranter.

Sikkerhet og beskyttelse

Santander legger stor vekt på sikkerhet og beskyttelse for sine kunder. Selv om kortet ikke kommer med forsikring, er det likevel mulig å nyte godt av andre sikkerhetsfunksjoner og beskyttelsestiltak. For eksempel kan man enkelt sperre og erstatte kortet ved behov, og Santander tilbyr også kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Hvordan søke om Santander Red

Å søke om Santander Red kredittkort er en enkel og rask prosess. Først og fremst bør du besøke Santander Consumer Banks offisielle nettside eller en av de andre nevnte kildene i søket. Der vil du finne all nødvendig informasjon om kortet, samt en “Søk” knapp som vil føre deg til søknadsskjemaet.

Når du har åpnet søknadsskjemaet, må du fylle ut de nødvendige personopplysningene; som navn, adresse, fødselsnummer og kontaktinformasjon. Videre, du må gi informasjon om din økonomiske situasjon, slik som inntekt og gjeld. Noen ganger er det nødvendig å hente oppdatert informasjon fra Skatteetaten, og du må samtykke til dette i søknadsprosessen.

Etter å ha fylt ut skjemaet, går du videre til å bekrefte informasjonen og sende inn søknaden. Søknadsprosessen tar vanligvis bare noen minutter, og du vil motta et raskt svar på om du er kvalifisert for Santander Red kredittkort eller ikke.

Hvis søknaden din blir godkjent, vil du motta det fysiske kortet i posten innen kort tid. Interessant nok, innen 24 timer etter godkjennelse, vil du kunne finne kortet ditt i nettbanken og dermed bruke det til netthandel før du mottar det fysiske kortet. Dette gir en ekstra fordel og bidrar til å spare tid ved å kunne bruke kredittkortet umiddelbart etter godkjenning.

Ved å følge disse enkle trinnene, vil du raskt og enkelt kunne søke om og motta et Santander Red kredittkort.

Krav for å få Santander Red

For å søke om Santander Red Kredittkort er det noen krav som må oppfylles. Disse kravene bidrar til å sikre at kredittkort-kunder er i en passende økonomisk situasjon for å håndtere en kredittgrense og tilbakebetaling av kreditt.

Først og fremst må søkeren være over 20 år gammel. Dette er en vanlig aldersgrense for kredittkortinstitusjoner og ligger innenfor rammen av norsk lovgivning. Videre er det krav om at søkeren må ha en årlig inntekt på minst 50 000 kroner. Dette inntektskravet hjelper banken med å vurdere søkerens evne til å betale tilbake eventuelle kredittkortgjeld.

I tillegg til alder og inntektskrav, vil søkeren også bli gjennomgått en individuell kredittsjekk. Dette er en viktig del av prosessen, da det gir banken muligheten til å vurdere søkerens kredittverdighet og eventuell risiko forbundet med å tilby et kredittkort.

Santander Red Kredittkort tilbyr en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, noe som gir kunder fleksibilitet i forhold til større utgifter eller uforutsette situasjoner. Renten på dette kredittkortet kan variere, men den anses som lav sammenlignet med andre kredittkort på markedet.

Så langt disse kravene oppfylles, er det mulig for kunder å oppnå et Santander Red Kredittkort og nyte fordelene og tryggheten dette kredittkortet gir. Det er viktig å merke seg at kredittkortprodukter og vilkår kan endre seg over tid, og derfor bør potensielle kunder alltid sjekke de aktuelle vilkårene før de søker om et kredittkort.

Konklusjon

Santander Red kredittkort er et godt valg for de som ønsker et kort med lav rente og en rekke fordeler. Kortet tilbyr en av markedets laveste kredittkortrenter, som gjør det egnet for betaling av større beløp over lengre tid. Kredittgrensen for kortet er inntil 100 000 kroner, og det gis rentefrihet i 50 dager.

I tillegg til lave renter, gir Santander Red kredittkort tilgang til fordelsprogrammet Kickback fra Santander, hvor brukere kan nyte inntil 15 % cashback når de handler på nett hos over 200 kjente butikker. Som kredittkort kunde, får en også opptil 25% rabatt hos over 300 spisesteder og på hundrevis av butikker, hoteller, velvære, aktiviteter, kulturopplevelser og hoteller.

Santander Red kredittkort har en årsgebyr på 0 kr, noe som gjør det budsjettvennlig. Uttaksgebyret er på 1,00% pluss 30 kr, mens valutapåslaget i utlandet er 1,75%. Sammenlignet med andre kredittkort i markedet, har Santander Red et konkurransedyktig tilbud.

Det er viktig å understreke at et kredittkort skal brukes ansvarlig og at man betaler tilbake beløpet i tide for å unngå unødvendige rentekostnader. Pass også på å benytte deg av kortets fordeler og rabatter for å få mest mulig ut av bruk av Santander Red.

Bilde av Santander Red Visa
Santander Red Visa
Rabatter
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.