fbpx

Flexi Visa

Bilde av Santander Flexi

Flexi Visa

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente24.6%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 24,6% , 35.000,- o/12 mnd. Totalt 39.349,- Kostnad 4.349,-
Data fra:
Oppdatert: 30. september 2023

Flexi Visa kredittkort tilbys av Santander Bank og er en populær løsning for dem som ønsker en fleksibel betalingsmåte med mange fordeler. Kortet skiller seg ut fra andre kredittkort på markedet ved å tilby brukerne muligheten til å velge sin egen bonuskategori, som gir 4% cashback på kjøp innen den valgte kategorien. Dette kan være klær og sko, flyreiser, drivstoff, elektronikk eller sportsutstyr. Brukere kan endre sin valgte kategori én gang per måned, slik at de alltid kan dra nytte av de beste besparelsene basert på deres individuelle forbruk.

Kortet har ingen årsavgift og kommer også med en rekke ekstra fordeler for brukerne. Dette inkluderer tilgang til gode rabatter og pengepremier gjennom Kickback fra Santander, samt rabatter på restauranter gjennom Dealpass. Med en kredittgrense på opptil 100 000 kr, gir Flexi Visa kredittkort økonomisk handlefrihet for dets kunder samtidig som de nyter fordelene ved å spare penger gjennom bonusprogrammet.

Ved å tilby et bredt spekter av fordeler, samt tilpasningsdyktigheten til forskjellige forbrukerbehov, har Flexi Visa kredittkort fått anerkjennelse og gode omtaler fra sine brukere. Dette gjør det til et attraktivt valg for dem som ønsker et kredittkort som tilbyr fleksibilitet og besparelser i ulike aspekter av deres liv.

Nøkkelinformasjon

LeverandørFlexi Visa (Santander Consumer Bank AS)
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnFlexi Visa
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra20 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt21,50 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager50
Minimum kredittramme15 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme75 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt4,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner300,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortNei
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Fordelene med Flexi visa kredittkort

Ingen årlig avgift

Flexi Visa kredittkort fra Santander har ingen årlig avgift, noe som betyr at kunden ikke trenger å betale noe årlig gebyr for å ha kortet. Dette kan være en viktig besparelse for mange, spesielt de som ikke ønsker å bruke mye tid på å sammenligne kortenes kostnader.

Rabattprogram

Med Flexi Visa kredittkortet får kundene en rekke rabatter og bonuser. Med 4 % valgfri bonus på en valgfri kategori hver måned, kan de spare mye penger på dagliglivets utgifter. Flexi Visa tilbyr også tilgang til fordelsprogrammet CashBack. Gjennom dette programmet kan kundene få opptil 30 % rabatt på over 250 nettbutikker. I tillegg får kredittkortkunder opptil 25 % rabatt hos over 300 spisesteder og på hundrevis av butikker, hoteller og velvære.

Reiseforsikring

Selv om Flexi Visa kredittkort ikke inkluderer en egen reiseforsikring, er det verdt å vite at noen kredittkort tilbyr slik forsikring som en del av deres fordelspakke. Det er viktig å sjekke vilkårene og betingelsene for det spesifikke kredittkortet man er interessert i for å finne ut mer om eventuelle forsikringer som er inkludert.

Dette var noen av fordelene med Flexi Visa kredittkort.

Betalingsvilkår og renter

Flexi Visa kredittkort fra Santander Consumer Bank tilbyr gode betalingsvilkår og renter for sine kunder. Med et årsgebyr på kr 0 og etableringsgebyr på kr 0, er Flexi Visa et økonomisk gunstig valg for mange forbrukere.

Når det gjelder renter, belastes ikke kundene renter for varekjøp dersom de betaler utestående saldo ved forfall. Hvis kunden velger å ikke betale hele saldoen ved forfall, vil det påløpe renter fra kjøpsdato. Effektiv rente for Flexi Visa kredittkortet ligger på 24,6%.

Fordelene med Flexi Visa inkluderer også et bonusprogram der kunden kan få 4% bonus på en valgfri kategori, som gjør dette kortet attraktivt for de som ønsker å maksimere sine belønninger ved å bruke kredittkortet.

Det er viktig å alltid betale regningene i tide for å unngå unødvendige renter og avgifter. Flexi Visa kredittkort gir også trygghet for kundene ved å beskytte dem mot svindel, og hjelper dem med å få pengene tilbake hvis de skulle bli utsatt for svindel når de handler med kortet på nett eller i butikk.

Sikkerhet og personvern

Santander Consumer Bank AS tilbyr Flexi Visa kredittkort, som fokuserer på å tilby sikkerhet og personvern for sine brukere. Dette kortet tilbyr høy sikkerhet gjennom bruk av moderne teknologi og internasjonale standarder for betalingstransaksjoner.

Kortet benytter kontaktløs betaling som gjør det enklere og raskere å gjennomføre betalinger. Denne teknologien er basert på samme sikkerhetsnivå som chip- og PIN-betalinger, og følger internasjonale standarder for å ivareta sikkerheten uansett hvor i verden man befinner seg. For å aktivere kontaktløse betalinger for første gang, må kortet settes inn i en betalingsterminal og PIN-koden må tastes.

Videre har Flexi Visa kredittkort flere tiltak for å beskytte kortets eiere mot svindel og misbruk, som inkluderer:

  • Sikker kryptering: All kommunikasjon med kortet og betalingsterminalen er kryptert for å sikre at sensitive data ikke kan avlyttes av uvedkommende.
  • Engangskode ved netthandel: Når man utfører kjøp på nettet med Flexi Visa, er det ofte nødvendig å benytte en engangskode som sendes via SMS eller e-post for å bekrefte transaksjonen. Dette gjør det vanskeligere for uautoriserte personer å misbruke kortet.
  • Transaksjonsovervåking: Santander Consumer Bank AS overvåker alle transaksjoner for å oppdage og forhindre mistenkelige aktiviteter. Dersom de oppdager noe unormalt, vil de ofte kontakte kortinnehaveren for ytterligere verifisering.

For å ivareta personvernet, er det viktig å beskytte sine personlige opplysninger. Santander behandler derfor alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og GDPR. Kunden kan når som helst be om innsyn i hvilke opplysninger banken har lagret om dem, samt kreve at feilaktige opplysninger rettes opp.

I tillegg bør kortinnehavere ta egne forholdsregler for å beskytte kortet og personlige opplysninger, slik som å ikke dele PIN-koden med andre, kontrollere bankutskrifter regelmessig og rapportere eventuelle mistenkelige transaksjoner øyeblikkelig.

Ved å kombinere moderne teknologi, strenge sikkerhetsstandarder og fokus på personvern, gir Flexi Visa kredittkort trygghet og beskyttelse for sine kunder.

Søknadsprosessen

For å søke om Flexi Visa kredittkort fra Santander Consumer Bank, må man først gå til bankens nettside og finne Flexi Visa-kortet. Deretter klikker man på “Søk om Flexi Visa”-knappen for å starte søknadsprosessen.

Når man starter søknadsprosessen, må man først oppgi personopplysninger som fødsels- og personnummer, e-postadresse, mobiltelefonnummer og sivilstatus. Deretter skal man oppgi informasjon om sitt nåværende arbeidsforhold.

I løpet av søknadsprosessen vil man bli bedt om å gi oppdatert informasjon fra Skatteetaten. Dette er nødvendig for å kunne fortsette med søknaden. Etter at man har gitt denne informasjonen, vil man bli videresendt til Skatteetatens nettside.

Etter å ha fullført søknaden, bør man vente på en bekreftelse fra Santander Consumer Bank, som vil vurdere søknaden. Banken vil deretter informere søkeren om resultatet av vurderingen og eventuelt be om ytterligere dokumentasjon eller informasjon før kortet kan utstedes.

Det er viktig å merke seg at effektiv rente ligger på 24,6 %, og at det kan påløpe kostnader ved bruk av Flexi Visa-kortet. Dette bør man ta med i vurderingen når man søker om et Flexi Visa-kort.

Pass på å lese nøye gjennom vilkårene for å forstå hvordan bonuspoengsystemet fungerer, ettersom Flexi Visa gir 4 % cashback i én av fem utvalgte kategorier, som man selv kan velge og bytte mellom en gang i måneden. Disse kategoriene inkluderer klær og sko, flyreiser, drivstoff, elektronikk og sportsutstyr.

Konklusjon

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander som tilbyr brukerne fleksibilitet når det gjelder bonuser og rabattordninger. Kortet lar deg endre rabattordning månedlig og gir deg muligheten til å opptjene bonus på alt fra sportsklær til bensin.

Kortet gir deg penger tilbake hver gang du betaler med det i den bonuskategorien du har valgt. Du kan velge én av fem kategorier: “Bensin”, “Elektronikk” og så videre. Dette gjør Flexi Visa til et godt valg for norske forbrukere som ønsker å tilpasse betalingen etter deres behov, samtidig som de nyter godt av cashback-fordelene.

Fordelene med Flexi Visa inkluderer rentefrihet i en viss periode, en betydelig kredittgrense og cashback-fordeler. Kortet har også mottatt gode omtaler fra norske kunder, med en kundetilfredshet på 3.9 i snitt.

Til slutt kan det sies at Flexi Visa fra Santander er et attraktivt kredittkort for norske forbrukere som verdsetter fleksibilitet og ønsker å nyte godt av attraktive bonuser og rabattordninger.

Bilde av Santander Flexi
Flexi Visa
Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.