fbpx

Finn beste rabattkort for deg

Hos oss kan du sammenligne de mest populære rabattkortene på markedet. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste rabattkortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av TF Bank sitt kredittkort

TF Bank Mastercard

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse43 dager
Krav til inntekt150000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.
Gebyrfritt og mange gode fordeler
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av Remember black

Remember Black

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente29.06%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Opptil 20% rabatt i nettbutikker
Remember Gold sitt Mastercard

Remember Gold

Lav rente
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente22.42%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr
Lav rente og opptil 20% rabatt i nettbutikker
Bilde av Trumf Visa

Trumf Visa Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt10000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente27.19%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 27,19%. 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad 2047 kr. Totalt 17.047 kr
Bilde av 365 Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense21 år
Effektiv rente25.53%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929

Oppsummering av de beste kredittkortene

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et veldig populært valg for de som ønsker et godt “all-round” kredittkort.

Gå videre
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste rabattkortene

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste rabattkortet

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste bensinkortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et rabattkort er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i rabattkort

Rabattkort er et kort som gir brukeren fordeler i form av rabatter og tilbud på ulike tjenester og produkter. Disse kortene kan være kredittkort, lojalitetskort eller fordelskort fra ulike utstedere som banker, butikker og foreninger. Fordelene med rabattkort kan variere, men hovedhensikten er å spare penger og få ytterligere fordeler på kjøp og tjenester.

Rabatter og tilbud knyttet til rabattkort kan være bredt spekter og omfatter både online og fysiske butikker. For eksempel kan kortet gi brukeren rabatter på bensinstasjoner, dagligvarebutikker, restauranter, hoteller og elektronikkforretninger. Noen rabattkort tilbyr også fordeler knyttet til reise, som frie ombookinger, ekstra bagasje eller tilgang til flyplasslounger for eksempel.

Det finnes mange rabattkort på markedet, og hver har sine egne unike fordeler og rabatter. Det viktigste er å velge et kort som passer best til dine personlige behov og preferanser. Ved å sammenligne ulike kort og deres tilbud, kan du finne den beste løsningen som hjelper deg å spare penger og nyte flere fordeler i ditt daglige liv.

Fordeler med rabattkort

Rabattkort tilbyr mange fordeler som kan hjelpe deg med å spare penger og få mer ut av hverdagen. En av de mest populære fordelene er cashback, hvor du får tilbake en prosentandel av pengene du bruker med kortet. Dette kan hjelpe deg med å spare penger på kjøpene dine og gi deg mer verdi for pengene.

En annen fordel med rabattkort er betalingsutsettelse. Dette gir deg muligheten til å utsette betalingen for kjøpene dine, noen ganger opptil 45 dager, uten ekstra kostnader. Dette kan være spesielt nyttig når du har store utgifter og trenger å balansere budsjettet ditt.

Rabattkort kan også tilby fordeler som bensinkort, hvor du får rabatt på drivstoffkjøp. Dette kan være en stor fordel for dem som reiser mye med bil og ønsker å spare penger på drivstoff.

Bonuspoeng er en annen fordel som mange rabattkort tilbyr. Du tjener bonuspoeng på kjøpene dine som kan byttes inn mot produkter, tjenester eller til og med reiser. Dette gir deg enda flere fordeler for hver krone du bruker med kortet ditt.

De fleste rabattkortene har lave eller ingen gebyrer. Dette betyr at du kan bruke kortet uten å bekymre deg for å betale ekstra kostnader, noe som gjør det lettere å spare penger og få mest mulig ut av kortet.

Mange rabattkort tilbyr også reiseforsikring. Dette kan være en verdifull fordel når du reiser, da det gir deg beskyttelse mot uforutsette hendelser som sykdom, tyveri eller skader.

Ved hjelp av rabattkort kan du spare penger på en rekke produkter og tjenester. Du kan få avslag på alt fra klær og matvarer til elektronikk og feriepakker. Dette gjør det lettere å holde budsjettet ditt under kontroll og få mest mulig ut av pengene dine.

Noen rabattkort tilbyr også gratis tjenester, for eksempel gratis minibankuttak. Dette er en fin måte å spare penger på hverdagslige utgifter og unngå unødvendige gebyrer.

Til slutt kan rabattkort som tilbyr cashpoints gi deg enda flere fordeler når du reiser. Cashpoints kan tjenes på alt fra hotellopphold og leiebil til flybilletter, og gir deg større fleksibilitet når du planlegger fremtidige reiser.

Hvordan bruke rabattkort effektivt

Å ha et rabattkort kan gi deg betydelige besparelser når du handler, både i butikker og på nettet. Ved å følge noen enkle tips kan du bruke rabattkortet ditt enda mer effektivt.

Den første tingen å gjøre er å bli kjent med de forskjellige rabattene og fordelene som rabattkortet ditt tilbyr. Noen gir opptil 25% rabatt på bestemte produkter eller tjenester, mens andre gir drivstoffrabatt eller bonuspoeng som kan brukes til fremtidige kjøp. Ved å vite nøyaktig hva kortet ditt tilbyr, kan du tilpasse shoppingvanene dine for å dra nytte av disse tilbudene.

For å få mest mulig ut av rabattkortet ditt, bør du også bruke det mens du handler på nettet. Mange nettbutikker tilbyr spesielle rabatter for kunder som betaler med bestemte rabattkort. Det er viktig å sammenligne prisene i ulike nettbutikker og netthandelsplattformer for å forsikre deg om at du får de beste tilbudene.

Når det gjelder dagligvarer og andre viktige husholdningsartikler, kan du spare enda mer ved å bruke rabattkortet ditt sammen med kuponger og kampanjer som tilbys av butikker og produsenter. Vær oppmerksom på at rabattkortet ditt kan også brukes i kombinasjon med andre rabattkort for å få enda større besparelser.

Det er også lurt å sammenligne forskjellige rabattkort før du bestemmer deg for hvilket som passer best for deg og dine behov. Det finnes flere nettsteder og sammenligningstjenester som gjør denne prosessen rask og enkel, og de kan bidra til å gi deg en bedre forståelse av hvilke kort som tilbyr best rabatter og fordeler for dine spesifikke behov.

Til slutt, husk at det å ha et rabattkort ikke bør oppfordre deg til å bruke mer penger enn nødvendig. Følg et budsjett, og bruk rabattkortet ditt strategisk for å oppnå besparelser mens du handler. Dette vil bidra til å holde deg ansvarlig og sikre at du virkelig får mest mulig ut av din shopping-opplevelse, enten det er ferier, dagligvarer eller noe annet.

Vanlige feil ved bruk av rabattkort

Det er flere vanlige feil som kan oppstå når man bruker rabattkort, og det er viktig å være oppmerksom på disse for å unngå unødvendige kostnader og misbruk av kortet.

En typisk feil er å ikke justere betalingen etter rabatten som gis av kortet. Dette kan føre til at man betaler mer enn nødvendig. For å unngå denne feilen, bør man alltid sjekke hvilke rabatter som gjelder for det aktuelle kjøpet og sørge for at beløpet trekkes fra fakturaen før betaling.

Et annet vanlig problem er misbruk av rabattkortet. Dette kan skje hvis man deler kortinformasjonen med uvedkommende eller ikke tar godt nok vare på kortet. For å forhindre misbruk er det viktig å behandle rabattkortet som et vanlig kredittkort og ikke dele kortinformasjonen med andre. Man bør også være nøye med å sjekke fakturaene for uregelmessigheter og rapportere eventuelle mistenkelige transaksjoner umiddelbart.

En tredje feil ved bruk av rabattkort er å ikke betale fakturaen i tide. Dette kan medføre ekstrakostnader i form av renter og gebyrer. For å unngå dette, bør man sette opp faste betalingsrutiner og sørge for at fakturaen betales før forfallsdatoen.

Videre kan mange glemme å benytte seg av tilgjengelige rabatter som rabattkortet tilbyr. Det er viktig å holde seg oppdatert på hvilke rabatter man har tilgang til og aktivt søke etter rabattkoder, tilbud og kampanjer som er relevante for eget forbruk.

Ved å være bevisst på disse vanlige feilene ved bruk av rabattkort, kan man minimere risiko for unødvendige kostnader og misbruk, og dermed maksimere fordelene med å bruke et rabattkort til sine kjøp.

Begrensninger og krav

Når det gjelder å velge det beste rabattkortet, er det viktig å være oppmerksom på begrensninger og krav knyttet til hvert kort. Disse faktorene kan variere mellom de ulike kortene og har betydning for bruken av kortet, samt fordeler og ulemper for kortinnehaveren.

For det første er det viktig å sjekke årsavgiften på kortet. Noen kort tilbyr ingen årsavgift, noe som kan være fordelaktig for brukerne som ønsker å minimere årlige kostnader. Dette kan være spesielt attraktivt for de som planlegger å bruke kortet i mindre grad og ønsker å spare penger på årsavgiften.

Kredittgrensen på rabattkort varierer også mellom kortene. Dette er det maksimale beløpet som kan lånes av kortinnehaveren på kortet i løpet av en periode. Kredittgrensen vil være avhengig av kortutsteders vurdering av kortinnehaverens kredittverdighet og kan variere fra 25 000 kr til 150 000 kr.

Et annet viktig aspekt å vurdere er krav til inntekt for å få godkjent kortet. For eksempel kan enkelte kort kreve en minimumsinntekt på 150 000 kr, mens andre kan ha høyere eller lavere krav. Dette kan være et avgjørende punkt for mange søkerne, spesielt for de med lavere inntekt eller ustabil arbeidssituasjon.

I tillegg til disse faktorene kan det være ytterligere begrensninger og krav knyttet til rabattkort, som aldersgrense og rentefrie dager. For eksempel krever noen kort en minimumsalder på 18 eller 20 år. Rentefrie dager, som varierer mellom 43 dager og mer, spiller også en rolle i evalueringsprosessen- her er det viktig å vurdere hvor ofte og hvor lang tid det tar å betale tilbake utestående saldo.

Ved å være klar over og sammenligne begrensninger og krav som årsavgift, kredittgrense, krav til inntekt og andre faktorer, vil kortinnehavere være i stand til å finne det beste rabattkortet tilpasset deres individuelle behov og økonomiske situasjon.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer et rabattkort?

Når kortholdere handler hos deltakende forhandlere eller bruker tjenester, presenterer de rabattkortet for å få en umiddelbar rabatt eller akkumulere poeng som kan innløses senere.

Har rabattkort noen ulemper eller gebyrer?

Noen rabattkort kan ha årsgebyr, mens andre kan ha begrensninger eller utløpsdatoer for rabatter. Det er viktig å lese vilkårene nøye før du søker.

Hvordan kan jeg maksimere besparelsene med et rabattkort?

Følg med på spesialtilbud, bruk kortet regelmessig hos deltakende forhandlere, og husk å innløse opptjente poeng eller rabatter før de utløper.

Kan jeg kombinere rabattkort-rabatter med andre tilbud?

Det avhenger av forhandlerens vilkår. Noen kan tillate kombinasjoner av rabatter, mens andre kan begrense til et tilbud per kjøp.

Hvordan skiller rabattkort seg fra cashback-kredittkort?

Mens begge typer kort gir besparelser, gir rabattkort ofte direkte avslag ved kjøpet, mens cashback-kort returnerer en prosentandel av kjøpet som “cashback” til kortholderen.

TF Bank Mastercard
Reiseforsikring
Rabatter
Bilde av TF Bank sitt kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.