fbpx

Kredittkort med Apple Pay

Hos oss kan du sammenligne de mest populære kredittkortene med Apple Pay. Ved å bruke vårt sammenligningsverktøy vil du kunne finne det beste Apple Pay-kortet for ditt bruk.

Tall hentet fra:
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort

Bank Norwegian Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente24.40%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 24,4% ,15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.849,- Kostnad 1.849,-
Tjen CashPoints eller cashback
Bilde av Lendo

Lendo Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempelrente: Eff.rente 26,69%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.337 Totalt kr 28.337. Ulike kort har ulike vilkår og renter.
Søk på 4 kort samtidig
Bilde av Remember black

Remember Black

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente29.06%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Opptil 20% rabatt i nettbutikker
Remember Gold sitt Mastercard

Remember Gold

Lav rente
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente22.42%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr
Lav rente og opptil 20% rabatt i nettbutikker
Bilde av Santander Credit

Gebyrfri Visa

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente23.41%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-
Bilde av Santander Red Visa

Santander Red Visa

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente17.1%
Annonselenke
Gå videreMer info
Eksempel: Eff. rente *17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.323,- Kostnad 1.323,-

Oppsummering av de beste kredittkortene med Apple Pay

Det er viktig å huske på at hva som er det beste kredittkortet er veldig individuelt. Her går vi gjennom noen av de mest populære innenfor ulike kategorier

Bank Norwegian

For mange vil nok Bank Norwegian sitt kredittkort være et veldig godt valg når det kommer til reise, men som nevnt tidligere så er det veldig individuelt.

Gå videre
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Mann som ser på mobilen og kredittkortet sitt

Flexi Visa

Flexi Visa er et veldig godt alternativ for dem som ønsker tilgang til Apple Pay samtidig som de har et kredittkort.

Gå videre
Bilde av Santander Flexi
Par som ser på mobilen og kredittkortet

re:member Black

re:member Black er et annet populært kredittkort. Det kan veldig godt hende at det er det beste kredittkortet for ditt bruk.

Gå videre
Bilde av Remember black
Par som ser på kredittkort

Ulike fordeler hos de beste kortene med Apple Pay

Det finnes en rekke fordeler ved å bruke et kredittkort.

Slik finner du det beste kortet med Apple Pay

Gå til topplisten
 1. Vurder behovene dine

  Start med å vurdere din finansielle situasjon og mål. Trenger du et kort for reiser, daglig shopping, eller for å bygge kreditt? Dine behov styrer valget.

 2. Sammenlign renter og gebyrer

  Se på de årlige prosentsatsene (APR) og gebyrer som ulike kort tilbyr. Lavere renter og færre gebyrer er ofte å foretrekke.

 3. Undersøk belønningsprogrammer

  Finn ut hvilke kort som tilbyr de beste belønningene (cashback og poeng osv.) basert på dine utgiftsvaner og interesser.

 4. Les anmeldelser

  Vi har skrevet en rekke anmeldelser som du kan sjekke ut for å se om kortet du vurderer er riktig valg for deg.

 5. Sjekk fordelene

  Se etter ekstra funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, eller eksklusive rabatter som kan tilføre verdi utover de grunnleggende funksjonene.

 6. Søk på det beste kortet

  Når du har funnet det beste Apple Pay-kortet for deg så er det på tide å søke. Les nøye over alle vilkår og betingelser.

Dette burde du tenke på

Når du skal skaffe deg et kredittkort med Apple Pay er det flere ting du burde tenke over først.

Et dypdykk i kredittkort med Apple Pay

Kredittkort og Apple Pay har blitt en populær betalingsmetode for stadig flere forbrukere i Norge. Kombinasjonen av bekvemmelighet, hastighet og sikkerhet som tilbys av Apple Pay, har gjort at flere og flere velger å benytte seg av denne kontaktløse betalingsløsningen. Ved å legge til kredittkortene sine i Apple Wallet-appen på iPhone, kan brukerne betale for varer og tjenester med et enkelt sveip eller trykk på enhetene sine.

Det er en rekke kredittkort i Norge som støtter Apple Pay, slik at forbrukerne kan dra nytte av fordelene og belønningene som deres kredittkort tilbyr, uten å gå glipp av bonuspoeng og rabatter. Både norske og internasjonale banker, inkludert ING, er involvert i Apple Pay, og tilbyr kredittkort som kan legges til i Lommebok-appen til iPhone. Så lenge en butikk støtter kontaktløs betaling, er det mulig å bruke Apple Pay der for en rask og enkel betalingsprosess.

Fra 1. januar 2020 har alle butikker som aksepterer VISA-kredittkort i Norge tillatt trådløs betaling med Apple Pay. Dette har ført til en utvidelse av kontaktløse betalingsmuligheter for norske forbrukere, og gir en enkel og praktisk løsning for betalinger på tvers av ulike forretninger og tjenesteleverandører.

Er det trygt å betale med Apple Pay?

Apple Pay er en populær betalingstjeneste som lar brukere betale for varer og tjenester ved hjelp av deres Apple-enheter, for eksempel iPhone, iPad og Apple Watch. Sikkerheten til Apple Pay er viktig for både brukere og selgere, og det er flere funksjoner som bidrar til å gjøre tjenesten trygg.

Sikkerhet og personvern med Apple Pay

Apple Pay bruker avansert teknologi for å beskytte både brukernes personlige og finansielle informasjon. Når du legger til et kreditt- eller debetkort i Apple Pay, blir kortinformasjonen kryptert og lagret sikkert på enheten din i stedet for å overføre den direkte til selgeren. Transaksjonene dine er også beskyttet av:

 • Enhetsspesifikke tall: Apple Pay oppretter unike enhetsspesifikke tall, også kalt token, for hvert av kortene dine. Tokenet er knyttet til enheten din og kan ikke brukes til transaksjoner på andre enheter. Dette gjør at kredittkortinformasjonen din forblir sikker selv om enheten din blir stjålet eller mistet.
 • Kryptering: Transaksjonsinformasjonen som sendes mellom din enhet og selgerens betalingsterminal er kryptert, noe som betyr at det er veldig vanskelig for uvedkommende å få tilgang til informasjonen.
 • Autentisering: Når du betaler med Apple Pay, må du autentisere transaksjonen ved hjelp av Face ID, Touch ID eller en personlig kode. Dette sikrer at bare du kan godkjenne betalingen og at ingen andre kan bruke din Apple Pay uten din tillatelse.

Sikkerhet er en viktig del av Apple Pay, og tjenesten gjør sitt beste for å beskytte dine personlige- og finansielle opplysninger mens du handler på en rask og enkel måte.

Fordeler og ulemper med å bruke Apple Pay

Fordeler

Apple Pay tilbyr flere fordeler for brukere av kredittkort som støtter denne betalingsløsningen. En av fordelene er at det er enkelt å sette opp og bruke, da det bare krever at brukeren legger til sitt kredittkort i Lommebok-appen på iPhone. Fordeler med kredittkort, som effektiv rente, bonus, cashback og rabatt, kan også benyttes med Apple Pay. Dette betyr at brukere ikke går glipp av noe bonuspoeng eller andre belønninger.

Sikkerheten er også en fordel med Apple Pay. Betalingsløsningen er utrolig sikker og lar brukere betale raskt og enkelt. I tillegg kan brukerne sende og motta penger, betale regninger og foreta kjøp i butikker uten å måtte angi kortopplysningene sine.

Ulemper

Selv om Apple Pay har flere fordeler, er det også ulemper ved å bruke denne betalingsløsningen. En ulempe er at det ikke alle kredittkort som støtter Apple Pay4. Dette kan begrense betalingsmulighetene for noen brukere, spesielt hvis deres foretrukne kort ikke er kompatibelt med tjenesten.

En annen ulempe er at Apple Pay kanskje ikke er tilgjengelig i alle butikker og nettbutikker. Dette kan potensielt skape problemer for brukere som ønsker å bruke Apple Pay som deres primære betalingsmetode.

Hva er Apple Pay og hvordan fungerer det

Apple Pay er en digital lommebok og betalingstjeneste fra Apple, som lar deg foreta kontaktløse betalinger ved hjelp av din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Tjenesten er designet for å være enkel og sikker og fungerer med de fleste store banker i Norge.

Kompatibilitetskrav

For å bruke Apple Pay, må du først sjekke om enheten din er kompatibel. Du trenger følgende enheter og programvare for å kunne bruke Apple Pay:

 • iPhone 6 eller nyere
 • Apple Watch, sammenkoblet med en kompatibel iPhone
 • iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 eller nyere
 • MacBook Pro med Touch ID, eller Mac med Safari og Apple Pay aktivert

Dessuten må din bank støtte Apple Pay. Kontakt banken din eller sjekk deres nettsider for å finne ut om de tilbyr Apple Pay-integrasjon.

Trinn for å bruke Apple Pay

 1. Oppsett: Før du kan bruke Apple Pay, må du legge til ditt kredittkort eller debetkort i Wallet-appen på iPhone. Du kan også legge til kortet i Apple Watch og iPad, hvis du vil bruke Apple Pay på disse enhetene.
 2. Autentisering: For å bekrefte identiteten din og beskytte betalingsinformasjonen din mot uautorisert bruk, benytter Apple Pay enten Touch ID (fingeravtrykk) eller Face ID (ansiktsgjenkjenning) som sikkerhetsmetode.
 3. Betaling i fysiske butikker: Når du handler i en butikk som aksepterer kontaktløs betaling, kan du holde din iPhone eller Apple Watch nær betalingsterminalen og godta betalingen med Touch ID eller Face ID. Det vil også være en lyd og vibrasjon for å bekrefte at betalingen er gjennomført.
 4. Betaling på nett og i apper: Du kan bruke Apple Pay i Safari på din iPhone, iPad eller Mac for å betale på nett og i apper som støtter denne betalingsmetoden. Du godkjenner betalingen ved hjelp av Touch ID eller Face ID og fullfører kjøpet raskt og enkelt.

Apple Pay gir en sikker og rask måte å betale i butikker, på nett og i apper uten å måtte ta med lommeboken eller taste inn betalingsinformasjon manuelt.

Konklusjon

Apple Pay er en praktisk og sikker måte for kredittkortbrukere å foreta kjøp både i fysiske butikker og i apper. For å bruke Apple Pay, må man først legge til kredittkortet sitt i Lommebok-appen på iPhone. Når kortet er lagt til, kan man enkelt foreta kjøp ved å holde telefonen inntil kontaktløse betalingsautomater eller ved å betale i apper som støtter Apple Pay.

Flere norske kredittkort støtter Apple Pay, og det er viktig å velge et kort som fungerer med betalingstjenesten. Eksempler på slike kort er re black og Bank Norwegian kredittkort, som begge gir fordeler som rabatter, bonuspoeng og gratis forsikringer.

Det er enkelt å finne ut om en butikk aksepterer Apple Pay – se etter Apple Pay-symbolet ved kassen eller på hjemmesiden til nettbutikken. Betaling med Apple Pay er like sikkert som å bruke et fysisk kredittkort, ettersom både Face ID og Touch ID brukes for å bekrefte betalingen.

I fremtiden kan det forventes at flere og flere butikker og apper vil støtte Apple Pay, noe som vil øke bekvemmeligheten for brukerne av tjenesten. For kredittkortbrukere som ønsker en enkel og sikker betalingsmåte i hverdagen, er Apple Pay et godt alternativ.

Ofte stilte spørsmål

Tar butikker ekstra gebyrer for å bruke Apple Pay?

Nei, det er vanligvis ingen ekstra gebyrer for forbrukere når de bruker Apple Pay i stedet for et fysisk kredittkort.

Kan jeg bruke Apple Pay i utlandet med kredittkortet mitt?

Ja, hvis du besøker et land hvor Apple Pay er støttet og handelsstedet aksepterer kontaktløse betalinger, kan du bruke Apple Pay med ditt kredittkort.

Er det en transaksjonsgrense for Apple Pay-betalinger?

Dette kan variere avhengig av banken, kortutstederen og regionen. I noen land kan det være grenser for kontaktløse betalinger, mens i andre kan grensen være lik den for ditt fysiske kort.

Hva skjer hvis jeg mister iPhone eller Apple Watch med kredittkortet lagt til i Apple Pay?

Du kan bruke “Finn min iPhone”-funksjonen til å sette enheten din i tap-modus eller slette enheten helt, som vil fjerne all kortinformasjon lagret i Apple Pay.

Er det trygt å bruke kredittkortet mitt med Apple Pay?

Ja, Apple Pay bruker avansert kryptering og tokenisering for å beskytte kortinformasjonen din, og verifiserer betalinger med Face ID, Touch ID eller en passkode.

Bank Norwegian Visa
Reiseforsikring
Rabatter
Bonuspoeng
Cashback
Bilde av Norwegian Bank Kredittkort
Gå videre
Annonselenke

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.