fbpx

Remember black

Bilde av Remember black

Remember Black

Reiseforsikring
Rabatter
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente29.06%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Remember black kredittkort er et populært finansielt produkt som tilbyr en rekke fordeler og tjenester til sine kunder. Mange ønsker å vite om dette kredittkortet er verdt å søke om, og det er derfor det har vært utført flere tester for å avdekke kortets fordeler og ulemper. Disse testene gir potensielle kunder et godt grunnlag for å ta en informert beslutning om hvorvidt re:member black passer deres behov.

Blant de viktigste kriteriene som evalueres under slike tester, er kortets kredittgrense, rentefrihet, årsavgift og tilknyttede fordeler. For eksempel tilbyr Remember black kredittkort en kredittgrense på 150 000 kr, 45 dagers rentefrihet og ingen årsavgift. Kortet er også kompatibelt med kontaktløs betaling og Apple Pay. I tillegg gir det tilgang til re:reward, et fordelsprogram som tilbyr opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker.

Sammenlignet med andre tilgjengelige kredittkort på markedet, anses re:member black å være et av de beste alternativene for norske forbrukere. Dette skyldes kortets konkurransedyktige betingelser og en rekke tjenester som kan hjelpe kundene med å spare penger og få tilgang til eksklusive tilbud.

Nøkkelinformasjon

Leverandør *re:member (EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB)
MarkedsområdeLandsdekkende
Produktnavnre:member black
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt24,57 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme150 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme120 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner150,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringDu er automatisk dekket av en gratis reise- og avbestillingsforsikring, når minimum 50 % av reisens transportkostnader er betalt med re:member.
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Hvordan fungerer re:member black

Remember black kredittkort er et Mastercard som tilbyr en rekke fordeler og tjenester til sine kunder. Kortet har en kredittgrense på opptil 150 000 kr og gir inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift, og kortet kan brukes kontaktløst samt for smartbetaling med Apple Pay.

En av hovedfordelene med Remember black er tilgangen til fordelsprogrammet re:reward. Dette programmet gir kortinnehaverne opptil 20 % reward-rabatt hos over 200 nettbutikker. Med re:member black kredittkort får man også reiseforsikring inkludert, noe som kan være svært nyttig ved utenlandsreiser.

For å logge inn og administrere Remember black kredittkortet, kan man enkelt benytte seg av BankID eller BankID på mobil. En god oversikt over transaksjoner og saldo finner man også i re.

Det er viktig å merke seg at effektiv rente for re:member black er 29,06 %, noe som er høyere enn for Remember gold. Derfor bør man alltid forsøke å betale ned utestående saldo før rentefri periode utløper, for å unngå unødvendige rentekostnader.

Remember black kredittkort har vist seg å være populært blant nordmenn, og det har mottatt gode vurderinger i ulike tester og sammenligninger av kredittkort. Dette kan i stor grad tilskrives re:reward-programmet og de gunstige betingelsene som følger med kortet.

Fordeler med Remember black

Reiserabatter

Med Remember black kredittkort blir reisende tilbudt både reise- og avbestillingsforsikring. Når over 50 % av reisens transportkostnader betales med kortet, får brukeren tilgang til disse forsikringene. I tillegg tilbyr kortet en kredittgrense på opptil 150,000 kroner, noe som gir økonomisk fleksibilitet under reiser.

Shoppingrabatter

Remember black kredittkort inkluderer et fordelsprogram kalt re:reward. Dette programmet gir kundene opptil 20 % reward-rabatt i over 200 norske nettbutikker. Ved å benytte seg av dette tilbudet kan kundene spare penger på sine nettkjøp og gjøre shoppingopplevelsen mer fordelaktig.

Restauranttilbud

Selv om informasjon om spesifikke restaurant tilbud ikke er tilgjengelig, kan Remember black kredittkort-brukere nyte rabatter og fordeler på en rekke arenaer. Ved å holde oversikt over tilbud og rabatter gjennom re:reward-programmet, kan kundene finne attraktive tilbud som passer deres smak og behov.

Ulemper med Remember black

Remember black kredittkort er et populært kredittkort med mange fordeler, men det er også viktig å være klar over noen av ulempene.

For det første har kortet en relativt høy effektiv rente. Selv om kortet tilbyr 45 dagers rentefri kreditt, så vil den effektive renten på 29,06% etter denne perioden være høy for de som ikke betaler tilbake beløpet i tide. Et eksempel er at ved et lån på 15.000 kr over 12 måneder, vil kostnaden være 1.654 kr, og totalbeløpet blir 16.654 kr.

Selv om Remember black kredittkort tilbyr reise- og avbestillingsforsikringer, så er det en betingelse at minst 50 % av reisens transportkostnader må betales med kortet. Dette kan være en ulempe for de som ikke ønsker å betale så mye av reisekostnadene med kredittkortet, og i slike tilfeller vil ikke forsikringene være gyldige.

Til slutt, Remember black kredittkort har ikke samme nivå av cashback og rabattordninger som enkelte konkurrerende kredittkort. Dette betyr at brukere av re:member black kredittkort kanskje ikke får utnyttet de beste tilbudene og rabattene som tilbys på markedet.

Det er viktig å være klar over disse ulempene og vurdere dem nøye før man bestemmer seg for å søke om et Remember black kredittkort.

Hvordan søke om Remember black

Kvalifikasjoner

Før du søker om Remember black kredittkort, er det viktig å vite om du tilfredsstiller kvalifikasjonskravene. Generelle krav inkluderer:

 • Aldersgrense på 18 år
 • God kredittscore og økonomi
 • Ingen betalingsanmerkninger eller inkasso
 • Norsk statsborgerskap eller gyldig oppholdstillatelse

Søknadsprosessen

Søknadsprosessen for Remember black kredittkort er enkel og grei. Her er stegene du må følge:

 1. Gå til re sin nettside og finn informasjon om Remember black kredittkort.
 2. Klikk på “Søk her” knappen for å starte søknadsprosessen.
 3. Fyll ut nødvendig informasjon i søknadsskjemaet, inkludert personlige opplysninger, jobbinformasjon og økonomiske detaljer.
 4. Gjennomgå vilkårene og betingelsene for kredittkortet før du sender inn søknaden.
 5. Bekreft din identitet med BankID eller BankID på mobil.
 6. Vent på svar fra re angående godkjenning av søknaden. Dette kan ta noen få dager til et par uker, avhengig av deres behandlingstid.

Når søknaden er godkjent, vil du motta Remember black kredittkortet i posten, og du kan begynne å ta del i fordelsprogrammet Remember black, med opptil 20% rabatt i over 200 nettbutikker. Husk å håndtere kredittkortet ansvarlig og betal regningene i tide for å unngå unødvendige renter og gebyrer.

Konklusjon

Remember black kredittkort har en rekke fordeler som gjør det tiltalende for mange brukere. Med en effektiv rente på 25,4 %, kredittgrense på 150 000 kr og en rentefri periode på opptil 45 dager, er dette kortet et konkurransedyktig alternativ i markedet.

Det bør også nevnes at Remember black har lave gebyrer, noe som bidrar til å gjøre det mer økonomisk fornuftig for brukerne. For eksempel er årsgebyret 0 kr, uttaksgebyret 1,00 % + 35 kr, og valutapåslag i utlandet 1,75 %.

Noen av de viktigste funksjonene ved Remember black kredittkort inkluderer:

 • Årsgebyr: 0 kr
 • Maks kreditt: 150 000 kr
 • Rente: 24,57 %
 • Effektiv rente: 29,06 %
 • Rentefrihet: 45 dager
 • Korttype: Mastercard
 • Uttaksgebyr: 1,00 % + 35 kr
 • Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
 • Fakturagebyr: 45 kr (0 kr e-faktura)
 • Purregebyr: 35 kr

I lys av dette er Remember black kredittkort et solid alternativ for de som ønsker et kredittkort med gunstige betingelser og lave gebyrer. Det er viktig å merke seg at hver enkelt brukers behov og preferanser kan variere, så det anbefales å sammenligne ulike kredittkortalternativer før du tar en beslutning.

Bilde av Remember black
Remember Black
Reiseforsikring
Rabatter
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.