fbpx

Lendo kredittkort

Bilde av Lendo

Lendo Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt120000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.69%
Gå videre
Annonselenke
Eksempelrente: Eff.rente 26,69%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.337 Totalt kr 28.337. Ulike kort har ulike vilkår og renter.
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Lendo Kredittkort er en tjeneste som lar deg søke om og sammenligne flere kredittkort i én søknad. Dette gir brukerne en enkel og oversiktlig måte å finne det beste kredittkortet for deres behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende, noe som betyr at du kan evaluere ulike tilbud uten noen forpliktelser.

Lendo er en del av Schibsted og har opparbeidet seg et godt rykte blant brukere, med en høy TrustScore. Ved å bruke Lendo Kredittkort, får du tilgang til et bredt spekter av kredittkort fra ulike banker og finansinstitusjoner. Dette gir deg muligheten til å vurdere renter, gebyrer og andre vilkår, slik at du kan velge det kortet som passer best for deg og din økonomi.

Så, hvis du er interessert i å skaffe et nytt kredittkort eller ønsker å bytte fra ditt nåværende kort, kan Lendo Kredittkort være en løsning som hjelper deg med å finne det perfekte kortet. Med en enkel søknadsprosess og oversiktlige tilbud, er det en effektiv måte å navigere i kredittkortmarkedet på.

Fordeler med Lendo kredittkort

Lendo tilbyr en praktisk tjeneste for de som ønsker å sammenligne kredittkort og finne det beste kortet for sine behov. Her er noen av fordelene med Lendo kredittkort:

 • Enkel søknadsprosess: Med Lendo kan du søke om flere kredittkort i én søknad, noe som gjør det enklere og mer tidsbesparende. Du får bedre oversikt og kan dermed enkelt velge det kredittkortet som passer best for deg.
 • Gratis og uforpliktende: Tjenesten er gratis å bruke og du er ikke forpliktet til å akseptere noen av tilbudene du mottar. Dette gir deg muligheten til å vurdere ulike kort og deres vilkår i ro og mak.
 • Tilgjengelighet: Lendo samarbeider med flere banker, inkludert TF Bank, Re, Komplett Bank og Instapay. Dette gir deg en bredere tilgang til ulike kredittkort og deres fordeler.
 • Reisefordeler: Noen kredittkort tilbudt gjennom Lendo gir deg reisefordeler som reiseforsikring eller rabatter på fly og hotell. Dette kan være en viktig fordel for deg som er mye ute og reiser.

Før du bestemmer deg for et kredittkort, er det viktig å vurdere de ulike fordelene og ulempene, samt renter og gebyrer som følger med hvert kort. Lendo gjør denne prosessen enklere ved å gi deg god oversikt over de ulike kredittkortene som passer dine behov og preferanser.

Ulemper med Lendo kredittkort

Lendo er en tjeneste som sammenligner ulike kredittkort og lar deg søke på dem. Selv om det finnes flere fordeler med å bruke Lendo, er det også noen ulemper som bør vurderes når du sammenligner kredittkort.

Høy rente: De aller fleste kredittkort tilbudt gjennom Lendo kan ha en høy rente som slår inn etter de rentefrie dagene. Det er ikke uvanlig med renter rundt 30 prosent, og snittrenten er ifølge Finansportalen på 25 prosent.

Overforbruk: En annen ulempe er at det kan være lett å bruke mer penger enn planlagt når du har et kredittkort. Dette kan føre til økt gjeld og uforutsette utgifter over tid.

Lendo er ikke et kredittkortselskap: Det er også viktig å merke seg at Lendo ikke selv tilbyr kredittkort direkte, men sammenligner og formidler tilbud fra ulike kredittkortselskaper. Dette kan føre til at informasjon om søknadsprosessen og spesifikke kortvilkår kan være begrenset før du faktisk starter søknaden.

Gebyrer: Noen av kredittkortene som sammenlignes på Lendo kan også ha gebyrer, som for eksempel årsgebyr, uttaksgebyr eller valutapåslag. Disse gebyrene kan bidra til å øke kostnadene forbundet med å bruke kredittkortet i ulike situasjoner.

Ved å vurdere både fordeler og ulemper med Lendo kredittkort, kan du ta en velinformert beslutning om hvilket kredittkort som passer best for din økonomiske situasjon og behov.

Hvordan søke om Lendo kredittkort

For å søke om et Lendo kredittkort, kan du enkelt følge disse stegene:

 1. Besøk Lendo sin nettside: Gå til Lendo sin hjemmeside og finn kredittkort-delen.
 2. Utfylling av søknad: Start søknadsprosessen ved å fylle ut nødvendig informasjon, som personlige opplysninger, inntekt og ønsket kredittgrense. Det er viktig å gi korrekte og oppdaterte opplysninger for å øke sjansen for å få godkjent søknaden.
 3. Sammenlign tilbud: Når din søknad er sendt inn, vil Lendo videresende den til flere banker som de samarbeider med. Du vil deretter motta tilbud fra ulike banker som tilbyr kredittkort.
 4. Velg det beste kortet: Etter å ha mottatt tilbudene, kan du sammenligne dem og velge det kredittkortet som passer deg best. Ta hensyn til faktorer som rente, gebyrer, rabatter og andre fordeler for å finne det mest gunstige kortet for deg.
 5. Godkjenn og motta kortet: Når du har valgt det ønskede kortet, må du gi ditt samtykke for å godkjenne søknaden. Banken vil deretter behandle og godkjenne søknaden før de sender kredittkortet til deg i posten.

Vær oppmerksom på at for å søke om et Lendo kredittkort må du være minst 18 år, ha fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkasso. Søknaden er gratis og uforpliktende, og det er en enkel måte å sammenligne flere kredittkort på markedet for å finne det som passer deg best.

Viktige betingelser og avgifter

Rentesatser

Rentene på Lendo kredittkort kan variere mellom ulike tilbydere og kort. De fleste kredittkort har en rentefri periode på inntil seks uker, noe som betyr at det ikke koster noe i renter å låne pengene såfremt man betaler innen fristen. Om man ikke kan betale tilbake banken innen fristen, begynner rentene å løpe, og det kan bli dyrt. For eksempel, effektiv rente for et gebyrfritt kort med gratis uttak i hele verden kan være 26,69 %, og for et kort med rabatter i 200 butikker, kan den være 29,06 %.

Gebyrer

Gebyrene knyttet til kredittkort fra Lendo vil også variere avhengig av kort og tilbyder. Noen kort kan være gebyrfrie med gratis uttak i hele verden og inkludere gratis reise- og avbestillingsforsikring. Andre kort kan ha fordelsprogrammer med flere hundre rabatter som kan benyttes i ulike butikker. Det er viktig å merke seg at valg av papirfaktura eller e-faktura kan påvirke den totale kostnaden man betaler for å bruke kortet.

For å kunne søke om et Lendo kredittkort må man være over 18 år og ha en fast inntekt. Noen av de største kredittkortselskapene kan kreve at man er enda eldre, opptil 23 år for enkelte kort. Det er også viktig å ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker i sitt navn.

Ved å sammenligne de ulike rentesatsene, gebyrene og tilleggstjenester, kan man finne et Lendo kredittkort som passer best for ens behov og økonomi.

Sammenligning av Lendo kredittkort med andre kredittkort

Lendo tilbyr en tjeneste der du kan sammenligne flere kredittkort, slik at du kan finne det beste kortet for dine behov. Her er en kort sammenligning av Lendo kredittkort med andre populære kredittkort på markedet.

Lendo kredittkort: Lendo tilbyr blant annet følgende kredittkort: Gebyrfri TF Bank Mastercard, re black, Instapay Mastercard og Komplett Bank Mastercard. Disse kortene har forskjellige fordeler, blant annet:

 • Kredittgrense opptil 150 000 kr
 • Effektiv rente fra 23,14 % til 26,69 %
 • Rentefri periode på opptil 43 dager
 • Gebyrfritt kort med gratis uttak i hele verden
 • Omfattende fordelsprogram med hundrevis av rabatter
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Andre kredittkort: Det finnes flere andre kredittkort på markedet som kan sammenlignes med Lendo kredittkort. Her er noen eksempler på kredittkort som ofte sammenlignes med Lendo kortene:

 • DNB Mastercard: Kredittgrense opptil 150 000 kr, effektiv rente fra 21,96 % til 37,79 %, Rentefri periode opptil 45 dager. Ekstra fordeler inkluderer Cashback og DNB reiseforsikring.
 • Nordea Premium Mastercard: Kredittgrense opptil 120 000 kr, effektiv rente fra 24,60 %, Rentefri periode opptil 45 dager. Ekstra fordeler inkluderer Concierge Service og Gratis tilgang til over 1000 flyplasslounger.

Når du sammenligner kredittkort fra Lendo og andre banker, er det viktig å vurdere dine personlige behov og vaner. For eksempel kan du vurdere kredittgrense, effektiv rente, rentefri periode, gebyrer, og eventuelle tilleggsfordeler som rabatter eller forsikringer. Ved å sammenligne ulike kort kan du finne det beste kredittkortet for dine behov og spare penger på lang sikt.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan søker jeg om et kredittkort hos Lendo?

For å søke om et kredittkort hos Lendo, kan du benytte deg av deres tjeneste for å sammenligne flere tilbud. Start søknadsprosessen ved å fylle ut en søknad, og Lendo vil gi deg en oversikt over ulike kredittkort som passer dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Hva er kredittkort?

Kredittkort er et betalingskort der eieren gis muligheten til å betale for varer og tjenester på kreditt. Dette betyr at du som kortholder ikke trenger å betale for varene umiddelbart, men får en faktura med et rentefritt beløp og en betalingsfrist, vanligvis 30-45 dager etter kjøpet.

Hva er fordelene med kredittkort?

Fordelene med kredittkort kan variere avhengig av kortet, men noen vanlige fordeler inkluderer cashback, rabatter på drivstoff, bonuspoeng for reiser og shopping, og rentefrie betalingsutsettelser. Noen kredittkort kan også tilby reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Når bør jeg bruke et kredittkort?

Kredittkort kan være nyttige når du ønsker å dra nytte av de ulike fordelene som kortet tilbyr, som rabatter, cashback og bonusordninger. Det kan også benyttes når du trenger ekstra likviditet og har planer om å betale tilbake innen den rentefrie betalingsperioden. Tenk nøye gjennom hvilket kredittkort som passer best for dine behov og bruksmønster.

Kan jeg søke om kredittkort?

For å søke om kredittkort, må du være minst 18 år og helst ha fast inntekt. Enkelte kredittkortselskaper har høyere alderskrav, opptil 23 år for noen kort. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker i ditt navn.

Konklusjon

Lendo er en tjeneste som hjelper deg med å sammenligne kredittkort og finne det beste kortet for din situasjon. Ved å bruke Lendo kan du søke om flere kredittkort i én søknad, noe som gir deg bedre oversikt og lar deg velge det mest passende kortet for dine behov.

Lendo samarbeider med en rekke velkjente utlånere og kan dermed være en nyttig ressurs for å finne det beste kredittkortet for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende, noe som betyr at det ikke er noen kostnader for deg som søker og at du ikke er bundet til å velge ett av de mottatte tilbudene.

Sammenligningsmuligheter: Lendo tilbyr en effektiv og enkel sammenligningsmulighet for kredittkort, slik at du kan vurdere ulike aspekter som renten, gebyrer, cashbacks, rabatter og reiseforsikring før du bestemmer deg.

Uavhengighet: Som en tredjepart er Lendo nøytral og uavhengig, og det gir deg som forbruker muligheten til å se de mest aktuelle tilbudene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Fleksibilitet: Lendo lar deg søke om flere kredittkort med én søknad, noe som gir deg en mer behagelig og tidsbesparende opplevelse. Dette gjør det også lettere å finne et kredittkort som passer dine behov og ønsker.

I et nøtteskall er Lendo en pålitelig, enkel og uforpliktende tjeneste som hjelper deg å finne det kredittkortet som passer best for deg.

Bilde av Lendo
Lendo Kredittkort
Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.