fbpx

365Direkte Mastercard

Bilde av 365 Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense21 år
Effektiv rente25.53%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
Data fra:
Oppdatert: 18. oktober 2023

365Direkte Mastercard er et kredittkort tilbudt av Danske Bank, som er designet spesielt for forbrukere med bil og som ønsker å dra nytte av rabatter på bensin og diesel. Kortet er kjent for å tilby en rekke fordeler som mange kan finne nyttige, inkludert rabatter på klær, sko og bensin, i tillegg til en kredittgrense på 50 000 kroner og ingen årsavgift. Flere ganger har dette kredittkortet blitt kåret av forbrukerne til å være et av de beste kredittkortene på markedet.

De som innehar et 365Direkte Mastercard kan forvente å få 3,65% cashback på alle Esso bensinstasjoner, både på bensin og diesel, samt på det man handler på bensinstasjonen. Det gir også 34 øre i ekstra rabatt per liter drivstoff hos Esso Norge og på ubetjente Express-stasjoner. I tillegg tilbyr kortet 2% i cashback hos alle andre bensinstasjoner i hele verden.

365Direkte Mastercard er velegnet for den disiplinerte bruker som ønsker å utnytte rabatter og fordeler tilknyttet bilhold og andre utgifter. Dette kortet er et godt valg for de som ønsker å spare penger på drivstoff og ønsker et kort med mange tilleggsfordeler i hverdagen.

Nøkkelinformasjon

Leverandør *365Direkte AS (Danske Bank)
MarkedsområdeLandsdekkende
Produktnavn365Privat
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra21 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt21,40 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme10 000,00 kr
Maksimum kredittramme50 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme160 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt4,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner250,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortNei
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Fordeler med 365Direkte Mastercard

Rabatter og poeng

365Direkte Mastercard tilbyr attraktive rabatter og poengordninger for sine brukere. Kortet gir en imponerende 3,65 % rabatt hos Esso, samt en ekstra rabatt på 34 øre per liter hos både Esso og Esso Express. Dette gjør det enkelt for kortbrukere å spare penger hver gang de fyller tanken.

I tillegg til drivstoffrabatter, gir 365Direkte Mastercard Cashback fordeler for sine kunder. Dette betyr at hver gang du handler med ditt 365Privat kort fra en bensinstasjon som er definert i Mastercard-systemene, får du penger tilbake. Fordelsprogrammet er både nyttig og praktisk for disiplinerte kortbrukere.

Reiseforsikring

En annen fordel med 365Direkte Mastercard er tilgangen til reiseforsikring. Kortbrukere som leier bil gjennom Hertz Bilutleie kan nyte godt av en 10 % rabatt på leie av bil i store deler av verden. Dette gir kortbrukerne mulighet til å spare ytterligere penger på deres reiseutgifter og gjør det enklere å planlegge og budsjett for ferier og forretningsreiser.

Bruk av 365Direkte Mastercard

Nettbank og mobilbank

365Direkte Mastercard er et kredittkort som tilbyr flere fordeler for brukerne, spesielt for de som ofte fyller drivstoff på bilen sin. Kortets største fordel er at du får en fast rabatt på 34 øre per liter drivstoff på Esso-stasjoner i Norge, samt 3,65% cashback. Ved bruk på andre bensinstasjoner over hele verden, får brukerne 2% rabatt.

Designet for disiplinerte brukere, er 365Direkte Mastercard også gebyrfritt og har en kredittgrense på 50 000 kroner. I tillegg tilbyr kortet rabatter på klær, sko og leiebil.

Nettbank og mobilbank er viktige tjenester for å administrere og ha oversikt over bruken av 365Direkte Mastercard. Du kan enkelt logge inn i nettbanken eller mobilappen for å sjekke saldo, se transaksjonshistorikk, betale regninger og administrere kontoen din. Mobilbanken gir en rask og enkel oversikt over kortets aktivitet, og gir deg mulighet til å administrere og holde kontroll over forbruket.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med 365Privat Mastercard eller Turbospar, kan du kontakte kundeservice for veiledning og svar på dine spørsmål.

Ved å benytte deg av 365Direkte Mastercard og dets tjenester, kan du spare penger hver gang du fyller tanken, samt nyte rabatter og cashback på utvalgte butikker og tjenester.

Søknadsprosess og krav

Når du søker om et 365Direkte Mastercard, starter prosessen med å klikke på “Søk 365Privat Mastercard” og deretter svare på spørsmålene som presenteres i søknadsskjemaet. Etter at skjemaet er fullført, vil du enten motta et umiddelbart svar om Ja eller Nei, eller søknaden vil bli sendt til manuell behandling, og du får svar på e-post.

Det er noen krav som må oppfylles for å kunne søke om et 365Direkte Mastercard. Du må være minst 21 år gammel og ha en årsinntekt på over 250 000 kr. Disse kravene er satt for å sikre at søkeren har tilstrekkelig økonomisk stabilitet for å kunne håndtere kredittkortgjeld.

Effektiv rente på 365Direkte Mastercard er 25,53% (eksempel: 15.000 kr over 12 måneder, totalt 16.929). Kredittgrensen for kortet varierer mellom 10 000 kr og 50 000 kr, avhengig av individuelle forhold og kredittverdighet. Kortet kommer også med en betalingsutsettelse på opptil 45 dager, som gir deg litt ekstra tid til å betale dine regninger uten renter.

365Direkte Mastercard tilbyr en rekke fordeler, som inkluderer:

  • 100 øre per liter rabatt på drivstoff fra første liter, hele året.
  • Rabatter på reiseforsikring, strømavtale og leiebil.
  • Bonusprogrammet Danske Bank Reward.

Vær oppmerksom på at dette er en kort oppsummering av søknadsprosessen og kravene for 365Direkte Mastercard, og detaljene kan endres. For den mest oppdaterte informasjonen bør du besøke kortutsteders offisielle nettside.

Gebyrer og renter

365Direkte Mastercard tilbyr gebyrfrie tjenester som kan være fordelaktige for kortinnehavere. Det er ingen årsgebyr knyttet til bruken av kortet, noe som bidrar til å holde kostnadene nede. Kortet har også konkurransedyktige renter i forhold til andre kredittkort på markedet.

Effektiv rente på 365Direkte Mastercard er 25,53 %, som er et viktig tall å vurdere når man sammenligner kredittkort. Denne renten inkluderer alle gebyrer og utgifter knyttet til kortet, slik som renter på utestående saldo og eventuelle transaksjonsgebyrer.

Når det gjelder betalingsutsettelse, har 365Direkte Mastercard en periode på 45 dager. Dette innebærer at kortbrukerne har muligheten til å utsette betalingen av sine kredittkortkjøp i opptil 45 dager uten å pådra seg renter. Det er viktig å merke seg at man må betale hele summen innen denne fristen for å unngå renter.

En annen fordel med 365Direkte Mastercard er at det ikke har gebyr for varekjøp eller kontantuttak i Norge. Imidlertid kan det påløpe gebyrer for kontantuttak i utlandet og ved bruk av kortet for kjøp i utenlandsk valuta.

Sammenfattet er 365Direkte Mastercard et gebyrfritt kredittkort som tilbyr rimelige renter og betalingsutsettelse. Dette gjør det til et kostnadseffektivt kort for de som ønsker å spare penger på gebyrer og renter.

Konklusjon

365Direkte Mastercard er et godt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort uten årsavgift og med gode rabattordninger. Kortets hovedfordeler er den høye rabatten på drivstoff og fraværet av årsavgift, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for både bilister og øvrige forbrukere.

Med 365Direkte Mastercard får du betydelige besparelser på drivstoffkjøp. Kortet gir deg en rabatt på 100 øre per liter drivstoff hos Esso (34 øre per liter fast rabatt pluss 3,65 % cashback). For drivstoffkjøp ved andre bensinstasjoner mottar du en cashback på 2,00 %.

I tillegg til drivstoffrabatten, kan 365Direkte Mastercard-eiere dra nytte av rabattprogrammet Dealpass. Dette gir rabatter på leiebil og strømavtale, noe som ytterligere øker kortets verdi for forbrukerne.

Kortet har også opptil 55 dager rentefrihet, noe som betyr at du har 55 dager på deg til å nedbetale saldoen før rentene begynner å løpe. Dette kan bidra til å gjøre kortet enda mer kostnadseffektivt for brukerne.

365Direkte Mastercard er altså et sammenligningsvis fordelaktig kredittkort for norske forbrukere som ønsker å spare penger på drivstoff og unngå årsavgifter. De gode rabattordningene og rentefriheten gjør det særlig passende for bilister og allmenn bruk.

Bilde av 365 Direkte Mastercard
365Direkte Mastercard
Rabatter
Cashback
Drivstoffavtale
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.