fbpx

Trumf Visa Kredittkort

Bilde av Trumf Visa

Trumf Visa Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Maks kreditt10000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente27.19%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 27,19%. 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad 2047 kr. Totalt 17.047 kr
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Trumf Visa kredittkort er et populært kort som tilbyr ekstra bonuspoeng og fordeler for kortholderne. Dette kortet gir brukerne muligheten til å spare mer penger på dagligvarekjøp gjennom Trumf-bonus, som kan opptjenes ved kjøp i matvarebutikker tilknyttet Trumfsystemet, slik som Meny, Kiwi, Joker, Spar, Eurospar og Jacobs. Kortet er en del av et samarbeid mellom NorgesGruppen Finans AS og Trumf AS, som begge er heleide selskaper i NorgesGruppen.

I tillegg til de attraktive bonusene som Trumf Visa tilbyr, kan kortholderne også få tilgang til eksklusive tilbud, familiekort og muligheten for å dele kredittrammen med andre familiemedlemmer. Den tilhørende appen gjør det enkelt å holde oversikt over poeng og fordeler, samt håndtere sin konto.

Noen av de andre fordelene med å ha et Trumf Visa kredittkort inkluderer inkludert reiseforsikring og hjelp ved ID-tyveri. Disse komponentene gjør at kortholderne kan nyte en tryggere og mer praktisk opplevelse både på reise og i hverdagen. Dette kredittkortet gir altså både besparelser og sikkerhet for sine brukere.

Fordelene med Trumf Visa Kredittkort

Spar poeng

Trumf Visa kredittkort gir deg økt Trumf-bonus når du handler dagligvarer og andre varer hos ulike butikker. Med dette kortet får du 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks. Bonuspoengene samles automatisk når du betaler og kan byttes til rabatter på fremtidige kjøp, eller brukes på andre tilbud som reiser og netthandel.

Bonusordninger

Kredittkortet tilbyr også spesielle bonustilbud som øker poengene dine ytterligere. Eksempler på slike tilbud inkluderer:

  • 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf dager
  • 5 % Trumf-bonus hos Talkmore
  • Økt Trumf-bonus ved kampanjer

I tillegg får du tilgang til eksklusive tilbud med ViaTrumf hver måned, som gir deg enda flere fordeler på reiser og netthandel.

Reiseforsikring

Selv om Trumf Visa kredittkortet ikke direkte inkluderer reiseforsikring, kan du tjene bonuspoeng som kan benyttes til å dekke reisekostnader. På denne måten kan du indirekte spare penger på reiser gjennom de opptjente bonusene.

Hvordan bruke Trumf Visa Kredittkort

Trumf Visa kredittkort er et praktisk verktøy for å spare bonuspoeng mens du handler og betaler for varer og tjenester. Her er noen retningslinjer for hvordan du bruker Trumf Visa kredittkort effektivt og trygt:

Først og fremst må du registrere kontonummeret tilknyttet kortet på din profilside på Trumf.no, under betalingskort og kontonummer. Du må også bekrefte at du er eier av kontoen med BankID.

Som Trumf Visa-kunde får du tilgang til ekstra Trumf-bonus hos dagligvarebutikkene MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigabox. Husk å bruke Trumf Visa kredittkortet når du handler her for å oppnå denne fordelen.

Trumf Visa-kortet inneholder også en reiseforsikring hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale kostnad med kortet. Dette er en god grunn til å benytte kortet når du bestiller ferie eller forretningsturer.

Det er også mulig å dele kredittrammen din med dine familiemedlemmer ved å sette opp et familiekort. På denne måten kan flere familiemedlemmer nyte godt av kortets fordeler samtidig.

For å holde oversikt over ditt Trumf Visa kredittkortbruk kan du laste ned Trumf Visa-appen i App Store eller Google Play. Denne appen gir deg en enkel og oppdatert oversikt over alle transaksjonene med kortet.

Husk å bruke Trumf Visa kredittkort på en fornuftig og ansvarlig måte. Unngå å overskride kredittgrensen og betal tilbake utestående beløp i tide for å unngå unødvendige rentekostnader og negativ innvirkning på kredittvurderingen din.

Søknadsprosess for Trumf Visa Kredittkort

Trumf Visa kredittkort tilbyr ekstra Trumf-bonus på dagligvarer og gir tilgang til eksklusive tilbud. Søknadsprosessen for dette kortet er enkel og rask. Først må du være innlogget som et Trumf-medlem for å søke om Trumf Visa kredittkort. Dersom du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg på Trumf.no.

Når du er innlogget som medlem, søk elektronisk om Trumf Visa kredittkort på deres nettside. Behandlingstiden for søknaden vil variere mellom 1-4 virkedager. Etter at søknaden er godkjent, kan du forvente å motta kortet i posten cirka en uke senere.

Med Trumf Visa kredittkort vil du spare 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks. Det er viktig å merke seg at du ikke vil få bonus hos konkurrerende dagligvarekjeder som REMA 1000, Coop og Bunnpris.

Effektiv rente for Trumf Visa kredittkort er 27,19 %, basert på et eksempel med 15 000 kr over 12 måneder. Kostnaden i dette eksemplet ville være 2 047 kr, og det totale beløpet vil være 17 047 kr.

Som Trumf Visa-kunde har du også muligheten til å dele kredittrammen med familiemedlemmer gjennom et familiekort. I tillegg får du tilgang til Trumf Visa-appen, som gjør det enkelt å holde oversikt over din bonus og kredittgrense.

Følg denne enkle søknadsprosessen for å få mest mulig ut av ditt Trumf Visa kredittkort og start sparingen på dagligvarer allerede i dag.

Betalingsbetingelser og gebyrer

Årlige gebyrer

Trumf Visa kredittkort har en årsavgift på 0 kroner, noe som betyr at kortinnehaver ikke trenger å betale noe for å ha kortet i deres besittelse. Dette gjør kortet attraktivt for de som ønsker et kredittkort uten ekstra kostnader.

Betalingsfrist

Kortet tilbyr en rentefri periode på 45 dager for betalinger. Dette betyr at så lenge kunden betaler tilbake det skyldige beløpet innen 45 dager etter kjøp, vil de ikke bli belastet med noen renter. Det er viktig å være oppmerksom på denne fristen for å unngå unødvendige rentekostnader.

Konklusjon og anbefalinger

Trumf Visa kredittkort er et allsidig kredittkort som gir 2% Trumf-bonus på alle kjøp i matvarebutikker tilknyttet Trumfsystemet, inkludert Meny, Kiwi, Joker, Spar, Eurospar og Jacobs. Det er viktig å merke seg at brukere ikke vil motta bonus hos konkurrerende dagligvarekjeder som Rema 1000, Coop og Bunnpris.

Kunder kan få en kredittgrense fra 5 000 opptil 100 000 kroner, med intervaller på 5 000 kroner. Dette tilpasses etter individuelle kreditt- og likviditetsberegninger. Trumf Visa-kunder kan også dele sin kredittramme med familiemedlemmer ved å bestille familiekort.

For å holde oversikt over kortbruken, kan kunder laste ned Trumf Visa-appen, tilgjengelig både i App Store og Google Play. Appen gir enkel og oppdatert oversikt over transaksjoner og saldo.

Trumf Visa kredittkort tilbyr også noen andre fordeler, som ekstra Trumf-bonus på dagligvarer og tilgang til eksklusive tilbud. Det er viktig for kunder å være bevisste på sitt kortbruk og følge gode råd og tips for bruk av kredittkort.

Basert på denne informasjonen, kan Trumf Visa kredittkort være et godt alternativ for de som handler ofte hos butikker tilknyttet Trumfsystemet og ønsker å spare bonuspoeng.

Bilde av Trumf Visa
Trumf Visa Kredittkort
Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.