fbpx

Zensum Kredittkort

Zensum Kredittkort

Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Bonuser
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente26.07%
Gå videre
Annonselenke
Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Zensum er en ledende tjeneste i Norge som spesialiserer seg på å hjelpe kunder med å finne det mest passende kredittkortet basert på deres individuelle behov og økonomiske situasjon. Ved å tilby en plattform der kunder kan sammenligne ulike kredittkort fra forskjellige utstedere, sikrer Zensum at kundene får en helhetlig oversikt over hva markedet har å tilby.

Fordeler

  • Omfattende sammenligning av kredittkort: Zensum gir en detaljert oversikt over ulike kredittkort fra en rekke kjente utstedere. Dette gir kundene en unik mulighet til å sammenligne kortenes fordeler, renter, gebyrer og andre viktige funksjoner side ved side.
  • Én søknad, mange Muligheter: Med Zensum kan kunder fylle ut én enkelt søknad og motta tilbud fra flere kredittkortutstedere. Dette sparer tid og gir kundene en bedre sjanse til å finne et kort som passer deres behov.
  • Uforpliktende tilbud: Zensum understreker at alle tilbudene kunder mottar er helt uforpliktende. Dette gir kundene frihet til å vurdere hvert tilbud uten press.
  • Informativ plattform: Utover sammenligningstjenesten tilbyr Zensum også en rekke artikler, tips og råd relatert til kredittkortbruk, økonomistyring og mer.
  • Tilleggstjenester: Zensum er ikke bare begrenset til kredittkort. De tilbyr også informasjon om andre låneprodukter, og gir innsikt og råd gjennom sin blogg.

Ulemper

  • Manglende spesifikke detaljer: Selv om Zensum gir en bred oversikt over kredittkortmarkedet, kan det være nødvendig for kunder å besøke kortutstederens egen nettside for å få detaljert informasjon om spesifikke vilkår, renter og gebyrer.

Sammendrag

Zensum tilbyr en omfattende og brukervennlig plattform for de som ønsker å finne det ideelle kredittkortet. Med en rekke funksjoner designet for å gi kundene en helhetlig oversikt over kredittkortmarkedet, setter Zensum standarden for hvordan man bør sammenligne og vurdere kredittkort i Norge. I tillegg til deres kjernefunksjon, legger Zensum også vekt på å utdanne sine brukere om ansvarlig kredittkortbruk, noe som er spesielt verdifullt i dagens økonomiske klima. For de som ønsker en grundig, informativ og pålitelig tjeneste for å finne det beste kredittkortet, er Zensum et utmerket valg.

Zensum Kredittkort
Reiseforsikring
Rabatter
Cashback
Bonuser
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.