fbpx

Sparebank 1 Mastercard

Bilde av kredittkortet til Sparebank 1

Sparebank 1 Mastercard

Cashback
Reiseforsikring
Maks kreditt150000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt100000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente23.90%
Gå videre
Annonselenke
Priseksempel: Effektiv rente 23,9 %. Låner du 15.000 over 12 måneder, koster det 1.518, og du betaler totalt 16.518 kroner.
Data fra:
Oppdatert: 30. september 2023

Nøkkelinformasjon

Leverandør *SpareBank 1 SMN
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnSpareBank 1 Mastercard
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt21,62 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme150 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme100 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,50 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner250,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringGratis reise- og avbestillingsforsikring som også dekker egenandel ved skade på leiebil med inntil kr 12 000. Gyldig hvis minst 50% av reisekostnader betales med kredittkort. Reiseperiode på 90 dager. Kun kr 500 i egenandel.
Andre fordelerJa
Beskrivelse av andre fordelerPenger tilbake – cash back 1% på alt du handler og 5% rente på alt du sparer (aktiveres i digitalbank; måneds pris kr 10) Gratis kontantuttak i utlandet Supertilbud
Andre betingelserFaktura på papir kr 45,-
Hentet fra Finansportalen.no

Utfyllende informasjon

SpareBank 1 tilbyr et Mastercard kredittkort som gir kundene trygghet ved netthandel og på reise, samt muligheten for cashback på alle kjøp. Her er noen av de viktigste funksjonene og fordelene ved dette kredittkortet:

Reise- og egenandelsforsikring

Når minst 50 prosent av reisens transportkostnad er betalt med kredittkortet, er brukeren dekket av reiseforsikring og egenandelsforsikring på leiebil. Forsikringen gjelder for reiser med en varighet på inntil 90 dager og dekker inntil fire personer, enten det er familie eller andre medreisende.

Betalingsforsikring

Betalingsforsikring for kredittkort gir ekstra sikkerhet i tilfelle arbeidsledighet, permittering, sykdom, ulykke eller dødsfall. Denne forsikringen kan kjøpes innen de tre første månedene etter at kredittkortet er bestilt.

Faktura og innbetaling

Kunder vil motta en faktura en gang i måneden så lenge kortet er i bruk. Ved å bestille eFaktura i nettbanken, kan kundene unngå fakturaomkostninger.

Behandling av personopplysninger

SpareBank 1 Kreditt er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles i forbindelse med avtaleforholdet med kortholder. Banken følger personopplysningsloven og finansieringsvirksomhetsloven i behandlingen av kredittopplysninger og andre personopplysninger.

Krav for kredittkort

For å få kreditt hos SpareBank 1 må man være over 18 år, ha norsk fødselsnummer og ikke ha betalingsanmerkninger.

Konklusjon

SpareBank 1 Mastercard kredittkort tilbyr en rekke forsikringer og trygghet for brukerne, både ved netthandel og på reise. Med muligheten for cashback og tilleggsforsikringer, samt klare krav og retningslinjer for personvern, er dette kortet et solid valg for potensielle kunder.

Bilde av kredittkortet til Sparebank 1
Sparebank 1 Mastercard
Cashback
Reiseforsikring
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.