fbpx

Sbanken kredittkort

Bilde av Sbanken sitt kredittkort

Sbanken kredittkort

Reiseforsikring
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt0 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente20.393%
Gå videre
Annonselenke
20 000,- med 20,393 % eff. rente over 12 mnd. gir totalt 21 301,-
Data fra:
Oppdatert: 30. september 2023

Nøkkelinformasjon

Leverandør *Sbanken (DNB Bank ASA)
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnSbanken Kredittkort
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt17,93 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager50
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme0,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,50 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner400,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Andre fordelerNei
Hentet fra finansportalen.no

Utfyllende informasjon

Sbanken tilbyr et kredittkort som skiller seg ut med sine gebyrfrie tjenester og gunstige betingelser. Kredittkortet fra Sbanken kommer uten årsavgift og er gebyrfritt både i Norge og utlandet, noe som gjør det til et attraktivt valg for kunder som ønsker fleksibilitet og økonomisk fordel.

Rentefri betalingsutsettelse

En av de fremste fordelene med Sbanken sitt kredittkort er muligheten for inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette gir kundene frihet til å håndtere sine finanser og betale for kjøpene sine uten å pådra seg ekstra rentekostnader i denne perioden.

Reiseforsikring og avbestillingsforsikring

Sikkerhet på reise er essensielt, og Sbanken har inkludert reiseforsikring og avbestillingsforsikring i kredittkortet. Dette gir kundene trygghet når de bestiller reiser, og sikrer at de er dekket i tilfelle uforutsette hendelser eller avbestillinger.

Virtuelt kort og mobilbetaling

Med Sbanken kan kundene legge til kortet i mobilbetaling og ta det i bruk umiddelbart, uten å måtte vente på et fysisk kort. Dette gir en sømløs og effektiv betalingsopplevelse, spesielt for de som foretrekker å betale med mobilen eller smartklokken.

Ekstra kort

Sbanken gir også muligheten for å søke om ekstra kredittkort til samboer eller ektefelle, noe som gir ytterligere fleksibilitet og tilgjengelighet for familiens finanser.

Priser og gebyrer

Prisstrukturen til Sbanken er transparent og kundevennlig. Kredittkortet har en effektiv rente på 20,39 %, og det er ingen gebyrer for varekjøp, verken i Norge eller utlandet. Valutapåslaget er på 2,00 %, og kontantuttak i både Norge og utlandet er gebyrfritt. Dette gjør Sbanken sitt kredittkort til et økonomisk fordelaktig valg for mange.

Betaling med Vipps

Sbanken har også integrert muligheten for å betale med kredittkortet i Vipps, noe som gir kundene enda en betalingsløsning. Dette er spesielt praktisk for netthandel, der betaling med Vipps er raskt, enkelt og trygt.

Tips til bruk i utlandet

Sbanken gir verdifulle tips til bruk av kredittkortet i utlandet, blant annet anbefalingen om alltid å velge lokal valuta for å unngå unødvendige kostnader. Dette er et eksempel på hvordan banken legger vekt på kundens beste og bidrar med nyttig informasjon for en optimal brukeropplevelse.

Kundeservice og support

Kundeservice er tilgjengelig for hjelp og støtte, enten det gjelder sperring av kort, spørsmål om reiseforsikring, eller andre henvendelser. Sbanken legger vekt på god kundekommunikasjon og tilbyr flere kanaler for kontakt, inkludert telefon og sosiale medier.

Konklusjon

Sbanken sitt kredittkort er et konkurransedyktig og kundevennlig alternativ på markedet. Med gebyrfrie tjenester, inkludert reiseforsikring, virtuelt kort og mobilbetaling, samt transparente priser, tilbyr Sbanken et kredittkort som møter behovene til moderne forbrukere.

Bilde av Sbanken sitt kredittkort
Sbanken kredittkort
Reiseforsikring
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.