fbpx

Motty Kredittkort

Motty Kredittkort

Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Lav rente
Maks kreditt15000 kr
Betalingsutsettelse30 dager
Krav til inntekt230000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense20 år
Effektiv rente22.35%
Gå videre
Annonselenke
Låneeksempel: eff.rente 19,35%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 356, Totalt: 49 356
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Motty tilbyr en plattform hvor du kan søke om kredittkort og sammenligne ulike tilbud for å finne det som passer best for deg. Her er en utfyllende gjennomgang av tjenesten deres:

Enkel søknadsprosess

Motty legger vekt på en enkel og rask søknadsprosess for kredittkort. Du starter søknaden på nettsiden, sammenligner tilbudene du mottar, og hvis du takker ja, vil kredittkortet bli sendt til postkassen din. Tilbudene du mottar står i omtrent 30 dager, og hvis du ombestemmer deg, kan du enkelt avslutte prosessen. Alt skjer elektronisk og effektivt med BankID, og behandlingstiden på søknaden er vanligvis 1-2 timer, men ofte raskere.

Krav og informasjon for søknad

For å søke om kredittkort via Motty, trenger de å vite en rekke ting om deg, inkludert hvor mye kreditt du ønsker, navn, fødsels- og personnummer, kontaktinformasjon, årlig inntekt, sivilstatus, om du har barn, arbeidssted, statsborgerskap, og all gjeld du har per nå. Dette er standardinformasjon som kreves for å gjennomføre en kredittsjekk og vurdere din økonomiske situasjon.

Hvem kan søke?

Motty stiller visse krav til de som ønsker å søke om kredittkort. Du må ha fylt 20 år, ha en fast inntekt på minst 230.000 kroner, og ha bodd og betalt skatt til Norge de siste tre årene. Alle som søker vil bli kredittvurdert, og dette er en standard prosedyre for alle banker i Norge.

De ulike kredittkortene man søker på

Motty presenterer ulike kredittkort med forskjellige egenskaper og betingelser. For eksempel, TF Bank Mastercard tilbyr en effektiv rente på 26.69%, en kredittgrense på 150 000 kr, og en rentefri periode på 43 dager, samt gebyrfritt kort med gratis uttak i hele verden og gratis reise- og avbestillingsforsikring. Et annet kort, Morrow Mastercard, har en effektiv rente på 24.42%, kredittgrense på 100 000 kr, og en rentefri periode på 45 dager, samt inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring.

Fordeler og ulemper med kredittkort

Motty fremhever at kredittkort kan gi økonomisk fleksibilitet og trygghet, spesielt når du handler på nett eller er i utlandet, da kredittkortselskapet tar ansvaret hvis du blir svindlet eller hvis selskapet du har kjøpt tjenester fra går konkurs. Samtidig er det viktig å være oppmerksom på at bruk av kredittkort også kan medføre risiko hvis man ikke håndterer tilbakebetalingen på en ansvarlig måte.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Motty tilbyr også hjelp til de som ønsker å refinansiere kredittkortgjeld. Refinansiering kan redusere utgiftene ved å gi lavere rente og fjerne ekstra kostnader knyttet til høye gebyrer og avdrag. Motty kan hjelpe med å finne et refinansieringslån som passer best for deg ved å sende søknaden din til alle bankene de samarbeider med.

Konklusjon

Motty tilbyr en plattform der du kan søke om kredittkort og sammenligne ulike tilbud for å finne det som passer best for deg og din økonomi. Med en rekke kredittkort å velge mellom og en enkel søknadsprosess, gir Motty en brukervennlig opplevelse for de som søker økonomisk fleksibilitet gjennom kredittkort.

Motty Kredittkort
Reiseforsikring
Bonuspoeng
Rabatter
Lav rente
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.