fbpx

Instapay Mastercard

Bilde av Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

Rabatter
Cashback
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse0 dager
Krav til inntekt250000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense23 år
Effektiv rente19.35%
Gå videre
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente 19,35 %, 45.000,- o/12 mnd. Totalt 49.356,- Kostnad 4.356,-
Data fra:
Oppdatert: 18. oktober 2023

Instapay Mastercard er et kredittkort som tilbyr en av markedets laveste renter og gir kundene en praktisk og økonomisk løsning for deres pengeforvaltning. Med umiddelbar godkjenning og sømløs integrering med den tilknyttede e-lommeboken, tilpasser Instapay sine tjenester etter behovene til den moderne forbruker.

Videre samarbeider Instapay Technologies Sdn Bhd med Mastercard for å tilby e-lommebok-kontoer med tilknyttet Mastercard og pengeoverføringstjenester, noe som bidrar til økt finansiell inkludering og bekvemmelighet. Dette innovative kortet åpner for nye muligheter for både nasjonale og internasjonale transaksjoner, og hever standarden for kvalitet og tilgjengelighet innen finansielle løsninger.

Nøkkelinformasjon

Leverandør *INSTABANK ASA
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnInstapay Mastercard
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra23 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt15,90 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr40,00 kr
Rentefri periode i antall dager0
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme250 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt1,67 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner0,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortNei
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Hvordan få Instapay Mastercard

For å få Instapay Mastercard, må man først søke om det hos Instabank. Prosessen er enkel og rask, og man får svar umiddelbart etter søknaden er sendt inn. Følg disse trinnene for å søke om Instapay Mastercard:

 1. Besøk Instabanks nettside og finn Instapay Mastercard-siden.
 2. Klikk på “Søk nå” eller “Søk Instapay Mastercard i dag!” for å komme til søknadsskjemaet.
 3. Fyll ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon, som personlige opplysninger og økonomisk situasjon. Pass på at all informasjonen du oppgir er korrekt og oppdatert.
 4. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet, klikk på “Send inn” eller lignende for å fullføre søknadsprosessen.
 5. Vent på umiddelbart svar fra Instabank om godkjenning eller avvisning av søknaden.

Dersom man får godkjenning, vil Instapay Mastercard bli sendt til den oppgitte adressen. Kortet kommer med en lav rente på 15,9% og en kredittgrense på opptil 100 000 kr. Det er ingen årsavgift for kortet, og det kommer med ulike månedlige rabatter og fordeler.

Husk at det er viktig å bruke kredittkortet ansvarlig og betale regningene i tide for å unngå unødvendige renter og gebyrer. Man kan enkelt holde oversikt over bruken og saldoen ved å logge inn på Instabanks nettbank eller laste ned Instabank-appen fra App Store eller Google Play.

Fordeler og ulemper

Instapay Mastercard tilbyr flere tiltalende fordeler, noe som gjør det til et attraktivt kredittkort for mange brukere. En av de viktigste fordelene er en lav rente, noe som gjør kortet spesielt fordelaktig for de som planlegger å betale ned over en lengre periode. Kortet tilbyr en kredittramme på opptil 100 000 kr, og brukerne kan enkelt søke på nettet og få umiddelbart svar. I tillegg kan du betale enkelt ved å tappe kortet og få full oversikt over transaksjonene dine på instabank.no.

Instapay Mastercard har også et fordelsprogram som gir månedsrabatter, slik at brukerne kan spare penger året rundt på kjøp foretatt med kortet. Dette bidrar til å øke de potensielle besparelsene for kortbrukere.

På den annen side er det noen ulemper ved Instapay Mastercard. En av de største ulempene er at det ikke er noen rentefri tilbakebetalingsperiode, i motsetning til de fleste andre kredittkort. Dette betyr at rentene begynner å løpe fra første dag du foretar et kjøp på kortet og kan være en ulempe for brukere som liker rentefrie perioder.

En annen ulempe er at den økonomiske modellen og beregningen av renter er unik for Instapay Mastercard. Dette kan være en fordel for noen, mens det kan være et mareritt for andre. Det er derfor viktig at potensielle brukere forstår hvordan renteberegningen fungerer før de bestemmer seg for å skaffe seg et Instapay Mastercard.

Bruksmåter for Instapay Mastercard

For privatbruk

Instapay Mastercard er et kredittkort som tilbyr en lavere rente enn mange andre kredittkort på markedet, med en rente på 15,9%. Dette gjør det til et attraktivt kort for personer som ønsker et rimeligere alternativ til tradisjonelle kredittkort. Med Instapay Mastercard kan privatpersoner dra nytte av følgende muligheter:

 • Handle på nett og i fysiske butikker: Instapay Mastercard blir akseptert på en lang rekke butikker og nettsider verden over, og gir kortinnehaveren muligheten til å kjøpe varer og tjenester med enkelt og trygt.
 • Uttak av kontanter: Kortet gir også muligheten for å ta ut penger i minibanker, både nasjonalt og internasjonalt, men vær oppmerksom på at det kan påløpe gebyrer for kontantuttak.
 • Betale regninger: Bruk Instapay Mastercard til å betale regninger og administrere faste utgifter som strøm, mobilabonnement og forsikringer.

For bedriftsbruk

Instapay Mastercard kan også være nyttig for bedrifter og deres ansatte. Instapay tilbyr en digital lønnskonto for bedriftsansatte, noe som kan forenkle lønnsutbetalinger og øke effektiviteten i bedriftens økonomiske prosesser. Noen av fordelene for bedriftsbruk inkluderer:

 • Digital lønnskonto: Instapay Mastercard tilbyr bedrifter en egen portal for å administrere lønnsutbetalinger. Dette gir bedriften større kontroll og oversikt over lønnsprosessen, samtidig som utbetalingene kan gjøres raskt og enkelt.
 • Forhåndsbetalte Mastercard for ansatte: Ansatte kan motta et forhåndsbetalt Mastercard, noe som gir dem enklere tilgang til lønnen og mulighet for å bruke kortet på en rekke steder både nasjonalt og internasjonalt.
 • Bruk i forbindelse med reiser og arbeid: Instapay Mastercard kan også være et praktisk verktøy for ansatte som reiser i forbindelse med arbeid eller har behov for å utføre arbeidsrelaterte kjøp.

Ved å benytte seg av Instapay Mastercard, både for privat- og bedriftsbruk, kan man dra nytte av en rekke fordeler som lavere rente og enklere betalingsløsninger.

Sikkerhet med Instapay Mastercard

Instapay Mastercard kommer med flere sikkerhetsfunksjoner for å beskytte kortholderne sine. Disse funksjonene hjelper til med å forhindre uautorisert bruk av kortet, samt gi en sikker betalingsopplevelse både online og i fysiske butikker.

For det første er Instapay Mastercard utstyrt med en EMV-chip, også kjent som en smart chip. Denne mikroprosessoren lagrer kontoopplysningene dine på en sikker måte og fungerer sammen med terminaler som er kompatible med chip og PIN-teknologien. Dette resulterer i bedre beskyttelse mot svindel og kopiering av kortet.

I tillegg tilbyr Mastercard SecureCode en ekstra beskyttelseslag for kortholderne når de handler online. Dette er en unik, personlig kode som bekrefter kundens identitet ved nettkjøp. Når du utfører et kjøp på en nettbutikk som støtter Mastercard SecureCode, vil du bli bedt om å oppgi koden din for å verifisere transaksjonen. Dette forhindrer at uvedkommende kan bruke kortet ditt uten din tillatelse.

Instapay Mastercard sikrer også kundenes konto med førealarm som overvåker kort aktivitet og varsler kortholderen ved mistenkelig aktivitet. Dette gir kortholderne mulighet til å handle raskt for å sikre kontoen hvis noe skulle være galt.

Til slutt kan kortholderne selv bidra til å øke sikkerheten ved sitt Instapay Mastercard ved å følge noen grunnleggende anbefalinger:

 • Skriv aldri ned PIN-koden din, og del den ikke med noen
 • Oppbevar kortet på et trygt sted og meld fra hvis du mister det
 • Påse at nettbutikker er pålitelige og har sikre betalingssystemer før du legger inn kortopplysningene dine
 • Vær ekstra forsiktig ved bruk av offentlige eller ukjente datamaskiner og Wi-Fi-nettverk for netthandel

Instapay Mastercard er dermed et beskyttet betalingsmiddel takket være både innebygde sikkerhetstiltak og de riktige bruksvanene til kortholderne.

Konklusjon

Instapay Mastercard er et kredittkort fra Instabank som utmerker seg med en lav rente på 15,9%. Dette er relativt lavere enn de fleste andre kredittkort som ofte har en rente på rundt 22-24%. Kortet tilbyr en kredittgrense på opptil 100 000 kr, noe som gir kundene fleksibilitet i deres økonomiske forpliktelser.

Instapay Mastercard samarbeider også med Mastercard, Inc. for å tilby sikre og enkle transaksjonsalternativer. Dette inkluderer pengeoverføringer via QR-kode eller mottakerens mobilnummer eller e-post. Disse funksjonene øker brukervennligheten og tryggheten ved å bruke Instapay Mastercard for daglige utgifter og transaksjoner.

I tillegg er Instapay en e-lommebok som også tilbyr en forhåndsbetalt Mastercard-løsning, noe som betyr at den kan tilgjengeliggjøre digitale pengeoverføringer og tilby en fysisk betalingsmetode. For å få et Instapay forhåndsbetalt Mastercard må brukerne først åpne en Instapay E-Lommebok, og de må være minst 18 år gamle.

Instapay er også unikt ved at det er den eneste e-lommeboken i Malaysia som tilbyr en bedriftsportal. Dette gjør lønnsutbetalingen mer effektiv og gir bedre oversikt og kontroll over utbetalinger.

I lys av det overnevnte kan Instapay Mastercard være et godt valg for de som ønsker en lavere rente og tilgang til en praktisk e-lommebokløsning med betalingshåndteringssystem for bedrifter.

Bilde av Instapay Mastercard
Instapay Mastercard
Rabatter
Cashback
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.