fbpx

Ikano Visa

Bilde av kredittkortet til Ikano Visa

Ikano Visa

Drivstoffavtale
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse50 dager
Krav til inntekt200000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense23 år
Effektiv rente24.55%
Gå videre
Annonselenke
Priseksempel: 15 000 kr o/12 md gir eff. rente 24,55 %, kostnad 2 001 kr, totalt 17 001 kr.
Data fra:
Oppdatert: 10. november 2023

Nøkkelinformasjon

Leverandør *Ikano Bank AB (publ.), Norway Branch
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnIkano Visa
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra23 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt22,28 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager50
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme200 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,50 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner250,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringNår du betaler mer enn 50 % av reisen med Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert.
Andre fordelerJa
Beskrivelse av andre fordelerIkano Visa fordelsprogram. Faste rabatter på dagligvare og hos Shell stasjoner i Norge. Spar inntil 3 000 kr per kalenderår og 500 kr per måned. Velg betalingsutsettelse i 2, 4, 6 og 9 måneder på alle Visa-kjøp over 2.500 kr. Eneste kostnad er et utsettelsegebyr på henholdsvis 99 kr, 275 kr, 350 kr og 450 kr. Med Ikano Visa kredittkort får du 2 % rabatt hele året, uansett hvilken dagligvarekjede du velger å handle hos!
Andre betingelserGebyr ved papirfaktura: 45 kr
Hentet fra Finansportalen.no

Utfyllende informasjon

Ikano Bank tilbyr et Visa kredittkort som gir kundene en rekke fordeler, blant annet rabatter og betalingsfleksibilitet. Kortet er designet for å gi kundene økonomisk frihet og belønninger for deres kjøp.

Rabatter på dagligvarer og drivstoff

Ikano Visa kredittkort gir kundene 2 % rabatt på alle dagligvarer, uavhengig av hvilken kjede de handler hos. I tillegg får kundene 2 % rabatt på alt de handler hos Shell i Norge. Dette gir muligheten for betydelige besparelser over tid, spesielt for de som bruker kortet regelmessig.

Betalingsutsettelse og betalingsbeskyttelse

Kortet tilbyr inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som gir kundene fleksibilitet til å betale tilbake beløpet uten ekstra kostnader innenfor denne perioden. Ikano Bank tilbyr også betalingsbeskyttelse, en forsikring som gir økonomisk trygghet ved sykdom eller lignende hindringer for betaling.

Gebyrfritt ved vanlig bruk

Ikano Visa kredittkort har ingen årsavgift, og det er gebyrfritt ved vanlig bruk. Dette gjør kortet til et kostnadseffektivt valg for brukerne.

Reise- og avbestillingsforsikring

Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, samt tankefeilforsikring. Dette gir ekstra trygghet og beskyttelse for kundene, spesielt når de er på reise.

Støtte til Redd Barna

Ikano Bank samarbeider med Redd Barna og gir et beløp tilsvarende 5 % av Ikano Visas omsetning i lekebutikker. Dette viser bankens engasjement for samfunnsansvar og støtte til veldedige formål.

Krav og søknadsprosess

For å søke om Ikano Visa må man ha fylt 23 år, ha fast årsinntekt på minst 200 000 kr, ha ryddig økonomi og ikke ha betalingsanmerkninger. Søknadsprosessen er enkel og kan gjøres online, med automatisk behandling og umiddelbart svar.

Konklusjon

Ikano Visa kredittkort fra Ikano Bank er et attraktivt valg for de som ønsker rabatter, betalingsfleksibilitet og ekstra forsikringer. Med gebyrfrie tjenester og støtte til veldedige formål, tilbyr dette kortet en kombinasjon av økonomiske fordeler og samfunnsansvar.

Bilde av kredittkortet til Ikano Visa
Ikano Visa
Drivstoffavtale
Rabatter
Reiseforsikring
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.