fbpx

Eika Kredittkort

Eika Kredittkort

Reiseforsikring
Maks kreditt50000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente27.16%
Gå videre
Annonselenke
Effektiv rente 27,16 % v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.973,75 kr. Totalt 16.973,75 kr.
Data fra:
Oppdatert: 16. oktober 2023

Nøkkelinformasjon

Leverandør *Agder Sparebank
MarkedsområdeLokalt/Regionalt
ProduktnavnEika Kredittkort
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt23,46 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme5 000,00 kr
Maksimum kredittramme50 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme50 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,50 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner250,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringReise- og avbestillingsforsikring* er inkludert når minimum 50 % av reisekostnadene er betalt med betalingsløsningen.
Andre fordelerJa
Beskrivelse av andre fordelerID-tyveriforsikring* som dekker advokat bistand med inntil kr 50.000,- dersom ID-tyveri oppstår. Betalingsløsningen må være brukt de siste 45 dagene eller kontoen må ha utestående rentebærende kreditt når ID-tyveriet ble oppdaget..
Hentet fra Finansportalen.no

Utfyllende informasjon

Eika tilbyr en rekke kredittkort i samarbeid med forskjellige partnere. Informasjonssiden gir en generell oversikt over deres kredittkorttjenester og hvordan man kan få tilgang til saldoopplysninger, hente PIN-koden, overføre fra kort til konto, opprette regionsperre, og mer. For å benytte seg av disse tjenestene, kan kunder logge seg inn i mobil- og nettbanken til sin lokale Eika bank, på eikagold.no, eller på en av Eika’s partnersider. De tilbyr også en app kalt “Mitt Kort-appen” for enkel tilgang til korttjenester.

Fordeler

  • Samarbeid med partnere: Eika tilbyr kredittkort i samarbeid med forskjellige partnere, inkludert bankene i Eika og NAF.
  • Tilgang til korttjenester: Kunder kan enkelt få tilgang til saldoopplysninger, hente PIN-koden, overføre penger fra kort til konto, og mer.
  • Mitt Kort-appen: En app som gir rask og enkel tilgang til korttjenester.

Ulemper

  • Høy effektiv rente

Sammendrag

Eika tilbyr en rekke kredittkort i samarbeid med ulike partnere, og gir kundene enkel tilgang til en rekke korttjenester gjennom deres nettbank, partnersider, og “Mitt Kort-appen”. Mens informasjonssiden gir en generell oversikt, vil potensielle kunder sannsynligvis trenge å besøke de spesifikke partnersidene eller kontakte Eika direkte for mer detaljert informasjon om hvert kredittkort og dets fordeler.

Eika Kredittkort
Reiseforsikring
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.