fbpx

DNB Mastercard

DNB sitt mastercard

DNB Mastercard

Drivstoffavtale
Rabatter
Reiseforsikring
Maks kreditt100000 kr
Betalingsutsettelse45 dager
Krav til inntekt50000 kr
Årsgebyr0 kr
Aldersgrense18 år
Effektiv rente20.98%
Gå videre
Annonselenke
Nom.rente 19,20 %, eff.rente 20,98 %, kr 35.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.746. Totalt: kr 38.746
Data fra:
Oppdatert: 30. september 2023

Nøkkelinformasjon

Leverandør *DNB Bank ASA
MarkedsområdeLandsdekkende
ProduktnavnDNB Mastercard
Krav om annet produkt?Nei
Forutsetter medlemskap?Nei
Må være pensjonist?Nei
Må være student?Nei
Alder fra18 år
Alder til100 år
Årsgebyr0,00 kr
Nominell rente av benyttet kreditt19,20 %
Periode for nominell renteÅrlig
Faktura-/termingebyr0,00 kr
Rentefri periode i antall dager45
Minimum kredittramme10 000,00 kr
Maksimum kredittramme100 000,00 kr
Minimum inntekt for å få bevilget laveste kredittramme50 000,00 kr
Minstebeløp å betale ved forfall i % av benyttet kreditt3,00 %
Minstebeløp å betale ved forfall i kroner200,00 kr
Reiseforsikring ved kjøp av reise belastet kredittkortJa
Beskrivelse av reiseforsikringMinst halvparten av reisens totalkostnad må være betalt med DnB Mastercard
Andre fordelerJa
Hentet fra Finansportalen.no

Utfyllende informasjon

DNB, en av Norges største banker, tilbyr et kredittkort som kombinerer økonomisk fleksibilitet med en rekke fordeler og rabatter. Kredittkortet fra DNB er gebyrfritt for varekjøp og kommer uten årsavgift, noe som gjør det til et kostnadseffektivt valg for kundene.

45 dagers rentefri kreditt

DNB tilbyr inntil 45 dagers rentefri kreditt på sitt kredittkort. Dette betyr at kundene kan gjøre kjøp og utsette betalingen uten å pådra seg rentekostnader i denne perioden, noe som gir økt økonomisk fleksibilitet.

Fordeler og rabatter

Kredittkortet fra DNB gir tilgang til en rekke rabatter og fordeler. Dette inkluderer rabatt på lading av elbil, rabatt ved kjøp på bensinstasjoner, og muligheten til å opptjene SAS EuroBonus-ekstrapoeng. Disse fordelene gjør kortet spesielt attraktivt for de som ønsker å spare penger på hverdagskjøp.

Trygg handel

DNB legger vekt på sikkerhet og trygg handel. Ved å bruke kredittkortet får kundene utsatt betaling, noe som gir dem mulighet til å sjekke at faktura stemmer overens med varen som er levert. I tillegg er kredittkortet ikke knyttet direkte til brukskontoen, noe som reduserer risikoen ved kortbruk.

Forsikring

Kredittkortet inkluderer også forsikringsfordeler. Ved å betale mer enn halvparten av transportkostnadene ved reise med kredittkortet, kan kundene få enkeltreiseforsikring inkludert. Det er også mulig å kjøpe betalingsforsikring som dekker utgifter på kredittkortet.

Utsettelse av betaling

DNB gir kundene muligheten til å utsette betalingen ved å betale hele eller kun deler av beløpet når de mottar faktura på kredittkortet. Dette kan være spesielt nyttig ved uventede store kostnader.

Forskjellige typer kredittkort

DNB tilbyr ulike varianter av kredittkort for å møte ulike kunders behov. Dette inkluderer kredittkort for unge mellom 18 og 28 år, Pluss-kortet for de over 28 år, SAGA-kortet for de med høy inntekt eller formue, og Private Banking-kortet for de med høy formue. DNB Mastercard er også tilgjengelig for de som ønsker et enkelt kredittkort hos DNB.

Kundeservice og veiledning

DNB tilbyr hjelp og veiledning gjennom svar på ofte stilte spørsmål og nyttige tips om kredittkort. Dette bidrar til å informere og veilede kundene om best bruk av kredittkortet.

Konklusjon

DNB kredittkort tilbyr en kombinasjon av økonomisk fleksibilitet, gebyrfrie tjenester, og attraktive fordeler og rabatter. Med ulike varianter av kredittkort tilgjengelig, sikkerhet ved handel, og inkluderte forsikringsfordeler, er DNB kredittkort et konkurransedyktig alternativ på det norske markedet.

DNB sitt mastercard
DNB Mastercard
Drivstoffavtale
Rabatter
Reiseforsikring
Gå videre

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.